Αθλητισμός

Χριστόπουλος για τα μπαράζ: “Εύχομαι η άνοδος να παιχτεί μόνο στο γήπεδο”

Η κατάκτηση του ντάμπλ στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο απο τον Πανθουριακό αποτέλεσε την μεγάλη δικαίωση της υπομονής και επιμονής χρόνων, του Αγαθοκλή Χριστόπουλου. Ο πρόεδρος και χρηματοδότης της ομάδας, με την αδειάλειπτη παρουσία 12 ετών στον σύλλογο της γενέτειράς του, έζησε έντονα τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου, αποτελώντας το επίκεντρο των πανηγυρισμών στους νταμπλούχους Μεσσηνίας που έχουν ακόμη μπροστά τους την μεγάλη πρόκληση των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Δεν θα μπορούσε να είναι συμβεί αλλιώς βέβαια για τον παράγοντα που πίστεψε πρώτος σ’ αυτό και το έβαλε σκοπό, αλλά, όπως σημειώνει υπάρχει ακόμη μια εκκρεμότητα, αυτή του γηπέδου.

Βιώνουμε συναισθήματα ευτυχίας και χαράς γι’ αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούμε. Είμαι πραγματικά συγκινημένος από αυτή την επιτυχία και συνεχίζουμε. Στόχος τώρα πλέον, μετά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, είναι το γήπεδο. Να μπορέσουμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο το οποίο μας αρμόζει”, δηλώνει στο messinialive.gr ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας.

Οι αγωνιστικές προκλήσεις για τον Πανθουριακό δεν έχουν τελειώσει καθώς έρχονται και τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο Αγ. Χριστόπουλος αναφέρει για τους αγώνες που θα δώσουν τα εισιτήρια: “Θα είναι πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία γιατί δεν έχουμε καμία εμπειρία, δεν έχουμε αγωνιστεί με ομάδες εκτός νομού στο παρελθόν. Υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάλογες παραστάσεις αλλά σε επίπεδο ομάδας θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία. Εύχομαι να παιχτεί μόνο στο γήπεδο η πρόκριση. Επειδή έζησα την Καλαμάτα στη Γ’ Εθνική και επειδή έζησα και κάποια πράγματα σε κάποια άλλα μπαράζ εύχομαι να παιχτεί μόνο στο γήπεδο η διαδικασία”, τονίζει.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι έτοιμη. Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους 1-2 παίκτες να κάνουν πλήρες το ρόστερ αλλά εκ τον ενόντων έχουμε τις δυνατότητες με τα παιδιά που αποτελούν το ρόστερ, είναι εξαιρετικά ως ποδοσφαιριστές αλλά και χαρακτήρες, έχουν παιδεία και μόρφωση και μια τέτοια ομάδα δεν μπορεί παρά να έχει μόνο επιτυχίες. Θα το δούμε από το πρώτο παιχνίδι και τους υπόλοιπους αγώνες μπαράζ που θα παίξουμε εκτός έδρας”, καταλήγει ο πρόεδρος του Πανθουριακού.

To Top