ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστόπουλος: “Αυτόν τον Δήμο θέλουμε, γι’ αυτόν θα παλέψουμε”

Τις βασικές διεκδικήσεις  για τον Δήμο Καλαμάτας παρουσιάζει ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του 10ου Δημοτικού Καλαμάτας, Γιάννης Χριστόπουλος, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Βασίλη Κοσμόπουλου “Καλαμάτα  Μπροστά”. Απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους δημότες για στήριξη και συμμετοχή ώστε να δημιουργηθεί όπως λέει “μια νέα κοινωνική πλειοψηφία” ώστε “μαζί να αλλάξουμε σελίδα” στον Δήμο Καλαμάτας. Αναλυτικά τι αναφέρει ο Γιάννης Χριστόπουλος:

Χριστόπουλος: “ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ –ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Χαίρομαι που από σήμερα είμαι υποψήφιος με τον Πολυσυλλεκτικό και Αδέσμευτο Συνδυασμό «Καλαμάτα Μπροστά», με υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμάτας τον Βασίλη Κοσμόπουλο , γνώστη των αναγκών του Δήμου, άνθρωπο με ευαισθησίες, με τεχνοκρατική επιστημονική επάρκεια και αυτοδιοικητική πείρα.
Χαίρομαι που γίνομαι μέλος μιας ομάδας όπου κυριαρχούν η θέση, η νηφαλιότητα , ο διάλογος , η σύνθεση, η αποτελεσματικότητα.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας λοιπόν και απευθυνόμαστε ευπρόσωπα σε όλες τις δημότισσες και όλους τους δημότες ζητώντας τη στήριξη και συμμετοχή τους στο συνδυασμό μας, στο συνδυασμό που έχει τη δυνατότητα αποτελεσματικά να υποσχεθεί, να διεκδικήσει, να υπηρετήσει:

ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ φροντισμένες με καθαρούς δρόμους , ασφαλείς παιδικές χαρές, με πεζοδρόμια για τους πεζούς, για γονείς με καρότσι, για ηλικιωμένους, για ανθρώπους με αναπηρία. Ανάσες πρασίνου παντού. Με περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας για να νιώθει κάθε δημότης ασφαλής. Με τα συνεργεία Καθαριότητας – Πρασίνου – Τεχνικών Υπηρεσιών, που διορθώνουν προβλήματα και συντηρούν τις υποδομές.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ που βάζει πρώτο το δημότη, τον εργαζόμενο, τη μητέρα, το παιδί. Σε κάθε βήμα της ζωής μας. Με βρεφονηπιακούς σταθμούς για όλους. Σύγχρονα σχολικά συγκροτήματα. Ανοιχτά Σχολεία, σε κάθε γειτονιά με ευκαιρίες για άθληση και ψυχαγωγία. Λέσχες Φιλίας συνδεδεμένες με την κοινωνία. Υπηρεσίες ανοιχτές και προσβάσιμες για όλους. Με αξιοποίηση της “έξυπνης” τεχνολογίας προς όφελος των πολιτών.

ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που σημαίνει πνοή στην τοπική οικονομία. Ενίσχυση και υποστήριξη των νέων επιχειρηματιών με απαλλαγή τελών μια τριετία Να δημιουργήσουμε πλούτο, θέσεις εργασίας και ευκαιρίες. Με στήριξη επιχειρηματικών δράσεων που αναδεικνύουν τα τοπικά μας προϊόντα.

ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σημαίνει δήμος που δεν αφήνει κανένα χωριό και καμία γειτονιά πίσω. Με κοινωνικές δομές στήριξης όσων χρειάζονται βοήθεια, ιατρική φροντίδα αλληλεγγύη, πολιτικές ένταξης των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων στη ζωή της πόλης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που σημαίνει πως χτίζουμε όλοι μαζί την καλύτερη ομάδα για τον Δήμο μας. Με Δημοτικό Συμβούλιο που διαβουλεύεται. Με δημότες που έχουν λόγο. Με εθελοντές που εμπνέονται από τη δημοτική αρχή. Με αντιδημάρχους που ιεραρχούν προβλήματα και δίνουν κατευθύνσεις στις υπηρεσίες του δήμου. Με Δήμαρχο που λογοδοτεί, που δεν ζητά τίποτα από του πολίτες αν δεν το έχει πρώτα απαιτήσει από το κράτος και τις υπηρεσίες. Δήμαρχος που ακούει, συζητά ,συνθέτει και δρα αποτελεσματικά
Αυτόν τον ΔΗΜΟ θέλουμε, γι’ αυτόν θα παλέψουμε.

Θεωρώ πως η εποχή απαιτεί άλλο βηματισμό και αυτήν την αλλαγή μπορεί να κάνει πράξη η ομάδα μας, η ομάδα του συνδυασμού «Καλαμάτα Μπροστά», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμάτας, τον Βασίλη Κοσμόπουλο.
Είναι η ώρα να δημιουργηθεί μια Νέα Κοινωνική Πλειοψηφία

Μαζί, αλλάζουμε σελίδα…”

 

Χριστόπουλος: “Αυτόν τον Δήμο θέλουμε, γι’ αυτόν θα παλέψουμε”
To Top