ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλάκης: Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για τους Ελληνες πολίτες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ

Mε καλεσμένο τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον πολυχώρο Α49, του κόμματος, παρουσία μελών και φίλων.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η βουλευτής Β’ Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Κουσελάς και αρκετοί πολιτευτές.

Κεντρικό μήμημα από τις δηλώσεις του Γραμαμτέα είναι η ανάγκη ενότητας και συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων πάντα σε ένα πλαίσιο προγραμματικού πλαισιού, με τον κ.Χριστοδουλάκη να τονίζει μετξύ άλλων ότι: “το Κίνημα Αλλαγής με διαρκείς πρωτοβουλίες και πολιτικές παρεμβάσεις και μέσα κι έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο έχει σκοπό να αποδείξει στην πράξη ότι θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για τους Ελληνες πολίτες”.

Αναφερόμενος στην εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε ότι “η πρόταση της κ. Σακελλαροπούλου ήταν μια πρόταση που καλύπτει τις ουσιώδεις προϋποθέσεις της σύνθεσης και της συναίνεσης ευρύτερα στο πολιτικό μας σύστημα που πρέπει να συγκεντρώνει το ανώτερο πολιτειακό αξίωμα, που είχαμε θέσει”.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Νίκη για τις γυναίκες και τη χώρα η εκλογή της κ.Σακελλαροπούλου

Η βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου στην δήλωσή της αναφέρθηκε στην εκλογή της νέας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ενώ εξέφρασε και την ανησυχία της για τις εξελίξεις στα διεθνή θέματα και κυρίως στα Ελληνοτουρκικά.

To Top