ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ρεύμα χωριά στη Μάνη λόγω κακοκαιρίας

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

Νεότερη ενημέρωση:
Χωρίς ρεύμα παραμένουν μέχρι και σήμερα το πρωί (29 Oκτωβρίου) τα χωριά Τσέρια, Προσήλιο, Τραχήλα, Αγ.Δημήτριος, Πετροβούνι κι ένα τμήμα των Κιτριών.
Γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Επίσης, από το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου στις 19:00 το Πεταλίδι είναι χωρίς ρεύμα και μετά από λίγη ώρα και χωρίς νερό, καθώς δε μπορούν να λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια.

Πολύωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές του Δήμου Δυτικής Μάνης προκάλεσε η σημερινή κακοκαιρία.

Η αρχή έγινε από τα ξημερώματα της Κυριακής στη στην περιοχή του Ακρογιαλιού στην Αβία με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα οι παραλιακές περιοχές της Αβίας, Κιτριές, Μ.Μαντίνεια και Παλαιόχωρα για περίπου ένα τρίωρο. Στη συνέχεια νέα βλάβη συνέβη στη Μηλιά και το Καρυοβούνι που έμειναν συνολικά λόγω βλάβης σε καλώδιο για περισσότερες από 6 ώρες. Επίσης διακοπή ηλεκτροδότησης έγινε και στα Αλτομιρά, ενώ από το μεσημέρι λόγω βλάβης, η οποία συνεχίζεται μέχρι και τώρα – 21:15 – δεν έχουν ρεύμα τα Τσέρια και το Προσήλιο. Στις 20:45 σημειώθηκε νέα διακοπή και στον Αγ. Δημήτριο…

Από τον Δήμο Δυτικής Μάνης ενημερωθήκαμε πως πράγματι συνέβησαν μια σειρά από βλάβες λόγω της κακοκαιρίας και των ισχυρών ανέμων που έπληξαν την περιοχή, και πως από τον ΔΕΔΔΗΕ ήδη έχει σπεύσει ένα συνεργείο αποκατάστασης των βλαβών, το οποίο εκτιμάται ότι μέχρι αύριο θα έχει αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα στα συγκεκριμένα χωριά, καθώς οι βλάβες έχουν μεγάλη χιλιομετρική απόσταση μεταξύ τους.

Χωρίς ρεύμα χωριά στη Μάνη λόγω κακοκαιρίας
To Top