ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χωραΐτης: Ακόμα και οι οίκοι ανοχής άνοιξαν, εμείς στις Λαϊκές όχι!

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ – ΑΓΓΕΛΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Ανοδική μεν αλλά με αργούς ρυθμούς φαίνεται να είναι η κίνηση στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, κυρίως κάθε Σάββατο, παρά το γεγονός ότι “όλα κινούνται στον αστερισμό του κορονοϊού”, όπως δήλωσε εύστοχα ο πρόεδρος της ΚΑΚ Τάσος Αγγελής.

Ο πρόεδρος του σωματείου παραγωγών και μπορούν Βασίλης Χωραΐτης, μιλώντας στην κάμερα του Μessinialive, εξέφρασε τα παράπονα του για την επιλεκτική άρση των μέτρων σε άλλα επαγγέλματα και κλάδους ακόμα και στους οίκους ανοχής, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, και όχι σε αυτούς που δραστηριοποιούνται στις Αγορές λέγοντας ότι “αυτό που συμβαίνει είναι παράλογο, κακώς γίνεται και πρέπει άμεσα να αλλάξει”.

Ο κ.Χωραΐτης αναφέρθηκε στην έλλειψη περισσότερων θέσεων πάρκινγκ που υπάρχει στην Αγορά αλλά και σε μία ειδοποίηση που έλαβε από την Ομοσπονδία “για να πιέσουν τους τοπικούς βουλευτές για να λάβουν την αποζημίωση των 500€” κάνοντας λόγο για κοροϊδία.

Με το μολύβι και το χαρτί είναι συνέχεια ο Τάσος Αγγελής που σβήνει-γράφει για να ικανοποιήσει όσους μπορεί

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της αγοράς Τάσος Αγγελής δήλωσε πως “κάνει μαζί με τους εργαζόμενους στην αγορά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι έμποροι και παραγωγοί, αφού αυτή είναι και η κατεύθυνση που έχουν λάβει και από τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο”.

Πράγματι έχουν αυξηθεί οι θέσεις στην Αγορά, αφού γίνεται συστέγαση και με το σύστημα ρολογιού, χωρίς να γίνει καμιά αδικία προσπαθεί να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους. Ο Πρόεδρος επεσήμανε “Όμως από την πλευρά τους οι έμποροι έχουν και υποχρεώσεις προς την αγορά και πρέπει να τις καλύπτουν”, αναφερόμενος προφανώς σε οικονομικές εκκρεμότητες.
Τέλος υπενθύμισε το εκπτωτικό τρίωρο που ισχύει κάθε Δευτέρα για όλο το καλοκαίρι, από τις 8:30 μέχρι τις 11:30, για αγορές με έκπτωση – 10%.

To Top