Τουρισμός

Χνάρης: “Το Elite προσφέρει ασφάλεια και απόλυτη ικανοποίηση στους επισκέπτες του”

“Μπορεί οι προοπτικές του τουρισμού να είναι όλες εις βάρος μας όμως η Καλαμάτα και η Μεσσηνία με το μεγάλο πλεονέκτημα της εύκολης και οικονομικότερης οδικής πρόσβασης, σε συνδυασμό με τις καλές υπηρεσίες που προσφέρονται, αποτελούν το δυνατό χαρτί για την τουριστική περίοδο που διανύουμε”, δήλωσε μιλώντας στο Μessinialive ο γενικός διευθυντής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. Ζαχαρίας Χνάρης.

Ο κ. Χνάρης αναφερόμενος στο ξενοδοχείο Elite τόνισε ότι “Eίναι πολύ αναβαθμισμένο και υπάρχει στο τιμόνι ο Μεσσήνιος διευθυντής Παναγιώτης Κλείδωνας, που είναι ειδικός πάνω στο θέμα του τουρισμού και γίνεται επένδυση σε εργατικό δυναμικό της πόλης, προσφέροντας πολύ καλή φιλοξενία“.

Η μεγαλύτερη πισίνα στην Καλαμάτα βρίσκεται στο Elite City Resort, έχει θέα τον Mεσσηνιακό κόλπο και είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ!

Μοναδική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο!

Επίσης αναφέρθηκε στο πιο σημαντικό ζήτημα φέτος αυτό της ασφάλειας τονίζοντας ότι “τηρούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και γίνεται ενδελεχής απολύμανση σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια και μάλιστα υπάρχει διάχυτη αυτή η φρεσκάδα και το άρωμα απολύμανσης”.

Το ξενοδοχείο Εlite City Resort αλλά και το εστιατόριο Yiamas που λειτουργεί, με τους Μανιάτες σεφ Στέλιο Μπαρμπέα και Γιάννη Δικαιουλάκο, προσφέρουν γαστρονομικές απολαύσεις, ενώ οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές και ελκυστικές για όλους, συνδυάζοντας την ασφάλεια και την απόλυτη ικανοποίηση, βάζοντάς το ως πρώτη επιλογή στις καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές στην Καλαμάτα.

 

 

To εστιατόριο Yiamas

Πληροφορίες – κρατήσεις στο 2721022434

 

To Top