ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροποίητα βραχιολάκια για τον καρκίνο του μαστού στις εργαζόμενες του Δημαρχείου Πύλου

Συμβολικό δώρο από τον Δήμαρχο για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού και υπενθύμιση των ετήσιων ιατρικών εξετάσεων

Βραχιολάκια με το σήμα για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού μοίρασε ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας στις εργαζόμενες στο Δημαρχείο και στις παρακείμενες υπηρεσίες του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Με αφορμή τον προηγούμενο μήνα, που έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης, επέλεξε να τους απευθύνει το παρακάτω μήνυμα, καλώντας τις σε διαρκή επαγρύπνηση για την ασθένεια που “χτυπάει” γυναίκες και άνδρες. Μέρος από την αγορά των βραχιολιών (“Τα μπιζουδάκια της Αττάρτης”) θα πάει στο δραστήριο Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας.

Το μήνυμα που τους απηύθυνε, ανέφερε τα εξής: “Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητές φίλες, σας προσφέρω ένα συμβολικό δώρο, με αφορμή την εκπνοή του μήνα Οκτωβρίου, που είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Είναι μια ασθένεια που χτυπά και τους άνδρες, όμως στην μεγάλη πλειοψηφία μπαίνει δυστυχώς, στη ζωή – κυρίως – τη δική σας. Με αυτό το συμβολικό δώρο, θέλουμε να ξέρετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζετε στην καθημερινότητα και στη ζωή μας. Αυτό είναι ένα βραχιόλι με μικρή οικονομική αξία, αλλά με βαρύ συμβολισμό. Τα βραχιόλια έφτιαξε χειροτέχνης από την Καλαμάτα, και μέρος των εσόδων πηγαίνει στο Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχίζω».

Χειροποίητα βραχιολάκια για τον καρκίνο του μαστού στις εργαζόμενες του Δημαρχείου Πύλου
To Top