ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χειλάς: Aπευθείας ανάθεση σε υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού του Βασιλόπουλου

Στηλιτεύει την απευθείας ανάθεση ύψους 3.000 ευρώ σε υποψήφια του συνδυασμού του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Παναγιώτης Χειλάς. Με αφορμή τη δημοσίευση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ της απευθείας ανάθεσης, ελέω covid 19, σε επαγγελματία- που όμως ήταν υποψήφια στην παράταξη του Δημάρχου-ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τζαμουράνη, σε μια αιχμηρή ανακοίνωσή του, καυτηριάζει τη συγκεκριμένη απόφαση του δημάρχου. Η απευθείας ανάθεση αφορά τις υπηρεσίες μετάφρασης στα αγγλικά κειμένων και ομιλιών για την τουριστική προβολή του Δήμου Καλαμάτας  .

Τι καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, της παράταξης Τζαμουράνη, Παναγιώτης Χειλάς:

“Το πολιτικό ήθος του κ.Βασιλόπουλου”

“Απευθείας ανάθεση σε υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού του κ. Βασιλόπουλου ύψους 3.000 ευρώ από δημοτικούς πόρους. Στο ακόλουθο βίντεο η προεκλογική παρουσίαση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου του κ. Βασιλόπουλου και στο ακόλουθο έγγραφο από το Διαύγεια η απευθείας ανάθεση έργου στην εν λόγω κυρία.

 

 

Βγήκαν όλοι αυτοί οι αδαείς νέοι δημοτικοί σύμβουλοι και ζητάνε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Έτσι γίνονται οι δουλειές, με απευθείας ανάθεση στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Δεν είναι κανένας πολιτικό ρετάλι. Μπράβο σας κ. Βασιλόπουλε που είστε άνθρωπος της δουλειάς και μας ξυπνάτε και εμάς που είμαστε ζώα. Μπράβο σας κ. Δήμαρχε”.

Την ανακοίνωσή του ο κ.Χειλάς την συνόδευε κι από video από την παρουσίαση του συνδυασμού του κ.Βασιλόπουλου.

Χειλάς: Aπευθείας ανάθεση σε υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού του Βασιλόπουλου
To Top