ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με χαρτί γιατρού θα βουτήξουν οι πιστοί στα Θεοφάνεια

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ …ΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΥΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Να προσκομίσουν χαρτί γιατρού θα πρέπει όσοι κολυμβητές θέλουν να βουτήξουν κατά τον αγιασμό των υδάτων για να πιάσουν τον σταυρό στη Ρόδο.

Μάλιστα, το Λιμεναρχείο Ρόδου με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως όσοι θελήσουν να πέσουν στη θάλασσα για να πιάσουν τον σταυρό, θα χρειαστεί «να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση συνοδευόμενη από ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου για την κατάσταση της υγείας τους» ενώ για τους ανήλικους απαιτείται ειδική άδεια από τους γονείς τους.

Αναλυτικά:

Από το Λιμεναρχείο Ρόδου ανακοινώθηκε ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και με το νέο έτος στις 06-01-2018 ημέρα Σάββατο θα λάβει χώρα η τελετή αγιασμού των υδάτων έμπροσθεν του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Ρόδου.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανάσυρση του Τιμίου Σταυρού πρέπει να προσκομίσουν στο Λιμεναρχείο Ρόδου και συγκεκριμένα στο γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας υπεύθυνη δήλωση συνοδευόμενη από ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου για την κατάσταση της υγείας τους.
Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται αυτοπροσώπως μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρα από την 02-01-2018 μέχρι την 05-01-2018 (οι αιτήσεις ανήμερα της εορτής δεν θα γίνονται δεκτές).
Οι κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών δύναται να συμμετάσχουν κατόπιν σύμφωνης γνώμης των γονέων/κηδεμόνων.
Όλοι οι συμμετέχοντες επιβιβάζονται σε πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου ενώ θα πρέπει να φέρουν κόσμιο ένδυμα κολύμβησης (μαγιό).

Στη Καλαμάτα αρκεί μια δήλωση συμμετοχής, ενώ για τους ανήλικους ισχύει το ίδιο με το δημοσίευμα.
Το κόσμιο ένδυμα δεν το σχολιάζουμε….

Από aixmi.gr

Με χαρτί γιατρού θα βουτήξουν οι πιστοί στα Θεοφάνεια
To Top