ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται, στηρίζει τις πρακτικές Γεωργιάδη;

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Διαφημίζει στο Twitter τα διαδραστικά μαθήματα της “Ελληνικής Αγωγής” με κόστος 5 ευρώ, όταν μετά βίας και μετ’εμποδίων γίνονται διαδραστικά μαθήματα στα δημόσια σχολεία που έχουν κλείσει λόγω της πανδημίας

Η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Νίκου Φίλη και μετά από πολλές ώρες σιγής από την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ

“Περιμέναμε υπομονετικά όλη μέρα μία απάντηση από την κυβέρνηση για τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κρίση για να διαφημίσει εκπαιδευτικά προγράμματα, επί πληρωμή, της σχολής του.
Όπως φαίνεται, ούτε το Σύνταγμα και το ασυμβίβαστο που προβλέπει για τους υπουργούς, ούτε φυσικά η ηθική έχει κάποια σημασία για τον κ. Γεωργιάδη.
Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται. Οφείλει να απαντήσει άμεσα: Στηρίζει ή αποδοκιμάζει τις πρακτικές του Υπουργού του να διαφημίζει την οικογενειακή του επιχείρηση;”

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

“Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας!
Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη! Με απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής! Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5 ευρώ!
Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση
και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες. Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική!”

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται, στηρίζει τις πρακτικές Γεωργιάδη;
To Top