ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Ιδιαίτερα αρνητικό το αποτέλεσμα για τον πολιτικό μας χώρο-Ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την κοινωνία και το κράτος δικαίου

Με Μανώλη Αναγνωστάκη σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης

“Η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου σημαδεύει τον πολιτικό μας χώρο με ένα ιδιαίτερα αρνητικό αποτέλεσμα. 

Παράλληλα όμως συνιστά αναμφισβήτητα και ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την κοινωνία, το κράτος δικαίου, τα εργασιακά δικαιώματα, τις κατακτήσεις της δημόσιας Υγείας και Παιδείας.

 

“Στην Αριστερά γνωρίζουμε από ήττες.  Γνωρίζουμε όμως καλύτερα το «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς». Και στις επερχόμενες εκλογές, όρθιοι και με αποφασιστικότητα, θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά”

Θα βρεθούμε συλλογικά στην μάχη, απέναντι στην προσπάθεια επιβολής ενός παντοδύναμου νεοφιλελευθερισμού, προς όφελος της κοινωνίας και των λαϊκών συμφερόντων.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου, τις Μεσσήνιες και τους Μεσσήνιους, που με τίμησαν με την ψήφο τους.  

Τους συνυποψηφίους μου για τον συλλογικό μας αγώνα. 

Κυρίως όμως τις συντρόφισσες και τους συντρόφους μου, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν σε κάθε πόλη και χωριό σε ολόκληρη την Μεσσηνία. 

Μπροστά στην νέα μεγάλη μάχη που θα δώσουμε μαζί, ας κρατήσουμε τους στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη: 

«Κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει
όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα,
έβλεπα τώρα πόσα κρυμμένα τιμαλφή έπρεπε να σώσω
πόσες φωλιές νερού να συντηρήσω μέσα στις φλόγες.»

Χαρίτσης: Ιδιαίτερα αρνητικό το αποτέλεσμα για τον πολιτικό μας χώρο-Ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την κοινωνία και το κράτος δικαίου
To Top