ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: “Η Κυβέρνηση μεθοδεύει το ξεπούλημα του πιο σημαντικού κοινωνικού αγαθού”

“Να αποσύρει τώρα η Κυβέρνηση τους κατάπτυστους διαγωνισμούς. Το νερό είναι και θα παραμείνει κοινωνικό αγαθό” διαμηνύει ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, υποστηρίζοντας ότι η Κυβέρνηση “μεθοδεύει το ξεπούλημα” του νερού μέσα από την ιδιωτικοποίηση υποδομών της ΕΥΔΑΠ.

Αναλυτικά η δήλωση Χαρίτση

“Το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που αποκαλύπτει η σημερινή «Αυγή», για την ιδιωτικοποίηση των βασικών υποδομών της ΕΥΔΑΠ μέσω ΣΔΙΤ συμπυκνώνει την ιδεοληπτική και αντικοινωνική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μια περίοδο πρωτοφανούς κρίσης, η κυβέρνηση μεθοδεύει το ξεπούλημα του πιο σημαντικού κοινωνικού αγαθού.

“Δεν γνωρίζουν άραγε οι «άριστοι» του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη ότι όπου δοκιμάστηκαν αυτές οι λύσεις οδήγησαν σε αύξηση της τιμής, σε χειροτέρευση της ποιότητας του νερού και σε προβλήματα στην υδροδότηση;”

Για ποιο λόγο η κυβέρνηση αγνοεί τις σχετικές προειδοποιήσεις του Συλλόγου Μηχανικών και Επιστημονικού Προσωπικού της επιχείρησης;

Είναι πλέον σαφές πως οι μόνες καθοδηγητικές αρχές που διέπουν τον κ. Μητσοτάκη είναι οι νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες και η περαιτέρω ενίσχυση των μεγάλων συμφερόντων που τον περιτριγυρίζουν. Του το λέμε ευθέως: Να αποσύρει τώρα τους κατάπτυστους διαγωνισμούς. Το νερό είναι και θα παραμείνει κοινωνικό αγαθό”.

Χαρίτσης: “Η Κυβέρνηση μεθοδεύει το ξεπούλημα του πιο σημαντικού κοινωνικού αγαθού”
To Top