ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης για Φ800: “Επιτέλους να γίνει πράξη το έργο που εκκρεμεί δεκαετίες”

Χαρίτσης: "Κρίσιμο  να υλοποιηθεί τάχιστα ο νέος κεντρικός αγωγός ύδρευσης"

ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΓΕΛΗ

Την  ανάγκη επίσπευσης του νέου κεντρικού αγωγού ύδρευσης  Φ800 επανέλαβε ακόμα μια φορά ο Αλέξης Χαρίτσης, επισκεπτόμενος σήμερα νωρίς το πρωί μαζί με τον Σταμάτη Μπεχράκη τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης Τάσο Αγγελή.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, υπογράμμισε την αναγκαιότητα του έργου που είχε δρομολογηθεί επί των ημερών του στο Υπουργείο Εσωτερικών, το 2019, και είχε ενταχθεί στο "ΦιλόΔημος 1" για χρηματοδότηση, και τελικά μεταφέρθηκε από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη  στο "Αντώνης Τρίτσης". Έργο εμβληματικό, το οποίο όπως είπε, εκκρεμεί εδώ και δεκαετίες και βρίσκεται σε φάση υλοποίησης. "Η Καλαμάτα και στο θέμα του νερού έχει φτάσει στα οριά της", επεσήμανε ο Αλέξης Χαρίτσης, υπογραμμίζοντας οτι είναι κρίσιμο  να υλοποιηθεί τάχιστα ο νέος κεντρικός αγωγός ύδρευσης, και ο ίδιος από την πλευρά του θα προσπαθήσει να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων Καλαμάτας, Τάσος Αγγελής ενημέρωσε αναλυτικά τον βουλευτή και δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τη συνάντηση.

To Top