ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: “Η εστίαση καταστρέφεται, η κυβερνητική κοροϊδία συνεχίζεται…”

Σκληρή κριτική από τον βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εστίαση.

Όπως σημειώνει «μετά από τόσους μήνες απίστευτης καταστροφής, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να «ασχοληθεί» με την εστίαση.

Αντί όμως να συναντήσει τους θεσμικούς εκπροσώπους των 80.000 επιχειρήσεων του κλάδου, προτίμησε να δει μεμονωμένους επιχειρηματίες.

Αναμενόμενο, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία» και καταλήγει: «Έτσι κι αλλιώς, τίποτα καινούριο δεν είχε να ανακοινώσει πέρα από ανεπαρκή και αναποτελεσματικά μέτρα που ισχύουν ήδη.

Η εστίαση καταστρέφεται, η κυβερνητική κοροϊδία συνεχίζεται… ».

ΣΥΡΙΖΑ: Τα λουκέτα και οι απολύσεις στην εστίαση θα έχουν την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη

“Αφού εδώ και ένα χρόνο έχει αφήσει τους επαγγελματίες της εστίασης στο έλεός τους μέχρι αφανισμού.

Αφού άρχισαν τα μαζικά λουκέτα και οι απολύσεις και αφού ο Υπουργός του χλεύασε εριστικά την αγωνία επιβίωσης χιλιάδων καταστηματαρχών και εργαζομένων στην εστίαση, τώρα ο κ. Μητσοτάκης τους συνάντησε για να κατευνάσει τις ολοένα και αυξανόμενες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες.

Το μόνο που έκανε ωστόσο είναι να ανακυκλώσει τις υποσχέσεις για τα ίδια ανεπαρκή μέτρα, χωρίς να πει κουβέντα για μη επιστρεπτέα ενίσχυση και για κούρεμα των σωρευμένων χρεών της πανδημίας.

Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Τα λουκέτα και οι απολύσεις στην εστίαση δεν θα έχουν την υπογραφή του κ. Γεωργιάδη αλλά τη δική του”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.​

Χαρίτσης: “Η εστίαση καταστρέφεται, η κυβερνητική κοροϊδία συνεχίζεται…”
To Top