Παιδί

“Χαρισματικά και Ταλαντούχα παιδιά”: Επιμορφωτικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στις 2 Απριλίου στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

«Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά: Καλές πρακτικές υποστήριξης μαθητών/τριών με υψηλές ακαδημαϊκές ικανότητες σε τάξεις με μαθητές/τριες όλων των ακαδημαϊκών επιπέδων»

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά CTY Greece, προγραμματίζεται μία δια ζώσης επιμορφωτική δράση με τη μορφή εργαστηρίων, με τίτλο «Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά: Καλές πρακτικές υποστήριξης μαθητών/τριών με υψηλές ακαδημαϊκές ικανότητες σε τάξεις με μαθητές/τριες όλων των ακαδημαϊκών επιπέδων». Στόχος της δράσης είναι η επιμόρφωση δασκάλων και νηπιαγωγών καθώς και εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιμορφωτική δράση θα διεξαχθεί το Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00-13.00,  στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, Ακοβίτικα Καλαμάτας.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη διατήρηση δημόσιας υγείας κατά της Covid-19. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο, μέσω Google form.

Δήλωση Συμμετοχής: https://forms.gle/SmkaFYFXsLJGUpvB8

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 30 Μαρτίου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία και ώρα δήλωσης της συμμετοχής).

Στο τέλος των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/σες.

“Χαρισματικά και Ταλαντούχα παιδιά”: Επιμορφωτικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στις 2 Απριλίου στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά
To Top