Αθλητισμός

Χαμός στη Γερμανία: Ο Καλού έβαλε «φωτιά» στην Μπουντεσλίγκα (βίντεο)

«Φωτιά» στην Μπουντεσλίγκα έβαλε ο Σάλομον Καλού, καθώς ανέβασε βίντεο από τα αποδυτήρια της Χέρτα στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες δεν τηρούν τα μέτρα που έχουν κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Οι ποδοσφαιριστές της Χέρτα δεν κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις όσο βρίσκονται στα αποδυτήρια, όπως ορίζει το πρωτόκολλο και μάλιστα ανταλλάσουν χειραψίες, κάτι που απαγορεύεται δια ροπάλου. Μάλιστα, στο βίντεο ο Ιμπίσεβιτς κατηγορεί τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας ότι του έδωσε λιγότερα χρήματα από όσα είχε συμφωνήσει αρχικά μαζί της.

Ο Καλού βιντεοσκόπησε τους συμπαίκτες του εν αγνοία τους, με την Χέρτα να βγάζει επίσημη ανακοίνωση και να καταδικάζει τη στάση των παικτών, ενώ ο έμπειρος στράικερ τιμωρήθηκε επ’ αόριστον από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Κάλου ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του αναφέροντας:

«Λυπάμαι που έδωσα την εντύπωση ότι δεν παίρνω σοβαρά τον κορονοϊό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη για αυτό.

Η πραγματικότητα είναι το ακριβώς αντίθετο, γιατί ανησυχώ πραγματικά για τους κατοίκους της Αφρικής, επειδή τα συστήματα υγείας δεν είναι τόσο καλά εκεί όσο είναι στη Γερμανία. Δεν το σκέφτηκα πραγματικά και ενθουσιάστηκα που τα τεστ μου επέστρεψαν αρνητικά.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από όλους εκείνους, που εμφανίστηκαν στο βίντεο, που δεν ήξεραν ότι μεταδίδω ζωντανά οι οποίοι δεν ήθελαν να μπουν σε αυτήν την κατάσταση.”

Η γερμανική λίγκα δήλωσε επίσης τη Δευτέρα ότι ανιχνεύτηκαν 10 θετικά τεστ για τον κορονοϊό μεταξύ 36 συλλόγων στην Bundesliga και της δεύτερης κατηγορίας, προσθέτοντας ότι 1.724 δοκιμές για το Covid-19 πραγματοποιήθηκαν σε δύο γύρους μεταξύ παικτών και προσωπικού.

Χαμός στη Γερμανία: Ο Καλού έβαλε «φωτιά» στην Μπουντεσλίγκα (βίντεο)
To Top