Chef Stories

Carino: Παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με τραγανό φύλλο και βελούδινη κρέμα!

CARINO: ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ!

Τα γλυκά και τα παγωτά του Carino δεν θα πρέπει να λείπουν όχι μόνο από το εορταστικό τραπέζι αλλά ούτε από τα ψυγεία μας! Γιατί; Γιατί η ποιότητα των υλικών, η τέχνη του pastry chef Κώστα Κονταξή και η αξέχαστη γεύση τους, είναι οι τρεις βασικοί παράγοντες που φέρνουν το Carino στην πρώτη επιλογή για να γλυκαθούμε όλες τις εποχές του χρόνου!

Τι βρήκαμε στο Carino σήμερα;

Φρέσκο, ζεστό και μυρωδάτο παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο! 

Χειροποίητες τούρτες σε πολλές παραδοσιακές αλλά και νέες γεύσεις, για όσους εορτάζουν ή έχουν γενέθλια! Απίθανες τούρτες παγωτού!

Και φυσικά, μελωμένες και καρυδάτες χειροποίητες δίπλες! 

Δίπλες με αγνά υλικά και με παραδοσιακή συνταγή!

 

Carino patisserie

Ξενοφόντως 12 – 2721085060 – Ανοικτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

 

 

To Top