Επιχειρείν

C.L.Cleaning Group: Καθαρισμοί Γρήγορα-Οικονομικά-Οικολογικά

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ: C.L.CLEANING GROUP

H Μεσσηνιακή επιχείρηση C.L.Cleaning Group, δραστηριοποιείται στον γενικό καθαρισμό κτιρίων από το 2011 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 130 εργαζόμενους, έχοντας διευρύνει τη γκάμα των υπηρεσιών αλλά και την εργαλειοθήκη της. Με στόχο και όραμα στην ποιοτική και γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και τις οικονομικές λύσεις στους καταναλωτές που την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, έχει διαγράψει μια δυναμική πορεία στο χώρο με ηγετικές συνεργασίες.

Οι ενεργές υπηρεσίες στο πορτοφόλιο της C.L.Cleaning Group, απαιτούν εξειδίκευση, τεχνογνωσία, εμπειρία και μεγάλη γκάμα εξοπλισμού. Με σταθερή προσήλωση στο στόχο του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισης με τις τάσεις της εποχής με περηφάνια μας παρουσιάζει τα υψηλής ποιότητας τεχνολογικά μηχανήματα που απαρτίζουν την εργαλειοθήκη της:

 Περιστροφικές μηχανές πλύσεως και γυαλίσματος
 Μηχανήματα πλύσης & στέγνωσης δαπέδων πεζού και επικαθήμενου χειριστή
 Επαγγελματικά πλυστικά υψηλής πίεσης
 Σάρωθρα επικαθήμενου χειριστή
 Βιομηχανικές απορροφητικές σκούπες
 Σύστημα Βιοκαθαρισμού Kirby

Πιστεύοντας ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που στηρίζει κάθε επιχειρηματική προσπάθεια και ανάπτυξη, η C.L.Cleaning Group από την ίδρυση της επενδύει σημαντικά στους ανθρώπους της.

Η επιλογή τους έχει καθοριστεί με υψηλά επαγγελματικά standards.

Τα συστήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού από την Διεύθυνση Προσωπικού διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο κατάρτισης όλων των εργαζομένων . Το ανθρώπινο
δυναμικό είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να παρέχει αποτελεσματικότερα τις υπηρεσίες του. Κατέχει βεβαιώσεις εκπαίδευσης στο Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς σε όλες τις διαδικασίες εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015.
Η Συνέπεια ήταν όμως το κύριο χαρακτηριστικό που κλείδωσε την επιτυχία από τα πρώτα κιόλας χρόνια.

Άμεσα και χωρίς καθυστέρηση το εξειδικευμένο συνεργείο της C.L.Cleaning
Group αναλαμβάνει καθαρισμούς πολυκατοικιών, γραφείων, οικιών, επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και εργοστασίων, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πάντα με χαμόγελο, φιλική διάθεση και όρεξη. Τα επαγγελματικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται είναι καταχωρημένα στο Χημείο του κράτους και σέβονται το περιβάλλον και τη περιουσία των
ιδιοκτητών. Άοσμα και αποτελεσματικά δεν προκαλούν φθορές σε επιφάνειες και αντικείμενα ενώ αφήνουν το χώρο πραγματικά αστραφτερό.

Το τρίπτυχο ΓΡΗΓΟΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ είναι το moto της C.L.Cleaning Group.

Η προσήλωση σε αυτό το τρίπτυχο και η δέσμευση για Εξέλιξη οδήγησε στη παρούσα γκάμα των υπηρεσιών που καλύπτει ευρέως οποιαδήποτε ανάγκη καθαρισμού.

Επίσης επεκτείνεται σε υπηρεσίες διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων αλλά και διαχείρισης πολυκατοικιών.

 Γενικοί Καθαρισμοί κτιρίων
 Αρχικοί Καθαρισμοί (εργοτάξια/ανακαινίσεις)
 Καθαρισμοί υαλοπινάκων
 Απολύμανση και απεντόμωση χώρων
 Καθαρισμός υφασμάτινων αντικειμένων
 Βιοκαθαρισμοί στρωμάτων
 Έκδοση κοινοχρήστων
 Διαχείριση πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb)

Η C.L.Cleaning Group, έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες εκτέλεσης έργων τόσο στον Ιδιωτικό τομέα όσο και στον Δημόσιο και έχει στη διάθεσή της μια μακροσκελή λίστα πελατολογίου στην Πελοπόννησο αλλά και σε περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με επιτυχία έχει εκτελέσει έργα σε Δημόσιους φορείς όπως την Ελληνική Αστυνομία, ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ΔΕΥΑΚ, Δικαστικό Μέγαρο και Τράπεζες όπως Εθνική, Eurobank, Πειραιώς, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα όπως ΟΤΕ, Σκλαβενίτης, Lidl Hellas, Cosmos Sport, Jysk και ΙΕΚ Δέλτα.

Με επιτυχία έχουν στεφθεί και οι εκτελέσεις έργων σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως Hotel Navarone, Euphoria Retreat, Buca Beach Resort, Costa Navarino, Messinia Resort Hotel και πολλά ακόμα.
Crown, Εργοστάσιο Παπαδημητρίου ΧΚ ΑΒΕΤ, Sparta Gourmet και Famiglia Di Pasta, είναι λίγα από τα εργοστάσια που εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες της C.L.Cleaning Group. Από τη λίστα δε θα μπορούσαν να λείπουν τα εμπορικά κέντρα όπως Avenue Mall Athens, Praktiker, Carrefour Κεντρικά γραφεία.

https://www.facebook.com/CLCleaning-Group-803283379804322/

Θεμιστοκλέους 90 – Καλαμάτα – 27210 81720

C.L.Cleaning Group: Καθαρισμοί Γρήγορα-Οικονομικά-Οικολογικά
To Top