Αθλητισμός

Καλαμάτα – Bulldogs: Eνημέρωση για εγγραφές και εισιτήρια διαρκείας

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας Bulldogs με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν για την εγγραφή νέων μελών αλλά και την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν της Καλαμάτας στη Superleague 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-22 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 1 ΕΝΩ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΥΡΑ .

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ -ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΩΣΗΦ ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ 3 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΠΑΝΤΗ )ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ : ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΕΣ :8:00-10:30 Μ.Μ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6909085886 ΔΗΜΗΤΡΗΣ .

ΥΓ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Καλαμάτα – Bulldogs: Eνημέρωση για εγγραφές και εισιτήρια διαρκείας
To Top