ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Blossom Owl: Κάναμε 26 τεστ και βγήκαν όλα αρνητικά

TI ANAΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ  Blossom Owl

“Μετά το οικειοθελές κλείσιμο του καταστήματός μας θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια συμπαράσταση και τα πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα και σχόλιά σας!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι πρωτίστως γιατί η κατάσταση της υγείας της συνεργάτιδάς μας εξελίσσεται ομαλά και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα είναι απόλυτα υγιής κοντά στην οικογένειά της και τους φίλους της. Είμαστε επίσης διπλά χαρούμενοι και ικανοποιημένοι καθώς σήμερα ολοκληρώθηκαν τα διαγνωστικά τέστ όλων των εργαζομένων και υπευθύνων του καταστήματός μας και είναι ΟΛΑ αρνητικά στο ιό Covid-19. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 26 μοριακά τέστ, 9 σε ιδιωτικό εργαστήριο και 17 στο κέντρο υγείας Καλαμάτας.

Αυτό επίσης αποδεικνύει ότι τα μέτρα που είχαμε λάβει σαν ομάδα ήταν επαρκή και απέδωσαν τα μέγιστα. Ειδικότερα η σωστή χρήση μάσκας που εφαρμόσαμε από την πρώτη στιγμή φαίνεται πως στάθηκε σαν τοίχος προστασίας ανάμεσα στο προσωπικό μας και κατ’ επέκταση και στους πελάτες μας.

Θα παρατείνουμε το προληπτικό κλείσιμο του επιχείρησής μας για λίγες μέρες ακόμα και σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε ξανά!

Όλοι οι χώροι του καταστήματός μας έχουν απολυμανθεί προσεκτικά από επαγγελματίες και έχουμε παραλάβει το ανάλογο πιστοποιητικό απολύμανσης.

Από ότι φαίνεται μπροστά στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται για ολόκληρη την κοινωνία η μόνη μας ασπίδα είναι η έγκαιρη πρόληψη και η εφαρμογή μέτρων προστασίας.
Προσωπικά εμείς νιώθουμε ανακουφισμένοι αλλά δεν επαναπαυόμαστε! Δεν ζούμε στο φόβο, επιδιώκουμε όμως να γίνουμε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος!

Η χρήση της μάσκας δεν μας κάνει αδύναμους, φοβισμένους ή “ελεγχόμενους”, μας κάνει υπεύθυνους πολίτες!
Αν όλοι ζήσουμε σκεπτόμενοι και τους άλλους τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος!”

 

Blossom Owl: Κάναμε 26 τεστ και βγήκαν όλα αρνητικά
To Top