Παιδί

BABY LOL: Ένα Πρότυπο Κέντρο Προετοιμασίας Μητρότητας

Γυμναστική για εγκύους, ψυχοσωματική προετοιμασία νέων γονέων, μαθήματα ανώδυνου τοκετού, φροντίδα νεογέννητου, είναι μερικά από τα πολύ σημαντικά κεφάλαια της μητρότητας, που παρέχει το Πρότυπο Κέντρο Προετοιμασίας Μητρότητας BABY LOL, που βρίσκεται στη Φαρών 42, στην Καλαμάτα.

Το MessiniaLive βρέθηκε στο Πρότυπο Κέντρο Μητρότητας και η μαία Φωτεινή Πλάγου μάς μίλησε για τις παροχές του BABY LOL στους νέους γονείς, προκειμένου να προετοιμαστούν αλλά και να ανταποκριθούν στο νέο τους ρόλο.

Βρεφικό μασάζ, μητρικός θηλασμός, κατ’οίκον επισκέψεις την περίοδο της λοχείας, αλλά και υποστήριξη σε αποβολή κύησης είναι μεταξύ των παροχών του BABY LOL. Αλλά και συμβουλευτική υποστήριξη VBAC, δηλαδή φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή.

Το MessiniaLive πέτυχε και μια συνεδρία- ενημέρωση σε μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας, που έχουν επιλέξει τον τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, συνομίλησε μαζί τους και μας μίλησαν για την εμπειρία που αποκόμισαν, και πόσo σημαντική τελικά είναι η γνώση και η σωστή προετοιμασία τόσο της μελλοντικής μητέρας, όσο και του νέου πατέρα.

To Top