Τουρισμός

Αυλαία ρίχνει το απόγευμα η 1η έκθεση Alte Peloponnese

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ολοκληρώνεται σήμερα αργά το απόγευμα η πρώτη έκθεση ειδικού τουρισμού Alte Pelponnese που διεξάγεται από την Παρασκευή στον υπαίθριο χώρο της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, με 68 εκθέτες.
Χτες Σάββατο, κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας, έγινε συνάντηση των εμπορικών επισκεπτών και εκθετών ενώ υπήρξαν και τέσσερα workshop.

Το μεσημέρι του Σαββάτου σειρά πήρε η γαστρονομία με εκπλήξεις και δροσερά πιάτα που ετοίμασαν τα μέλη της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Η μεγάλη έκπληξη της ημέρα ήρθε από τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας και τον Νίκο Δρούγα που έφερε στην έκθεση ένα μικρό άλογο που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, αλλά δυστυχώς η μπόρα που ξέσπασε περιόρισε τις δραστηριότητες.

Το Σάββατο έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι των εκθετών με live music από τους ”Fer Forge” – The swing band (Παναγιώτης Συντέτας – Γιώργος Κλάδης – Σταυρούλα Νικολοπούλου – Κέλλυ Καρμοίρη), σε συνεργασία με τον σύνδεσμο είναι Οινοποιών Μεσσηνίας και την λακωνική ζυθοποιΐας Sparta beer.

Σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στα περίπτερα κι ανταλλαγή απόψεων, στις 14:00 θα γίνει showcooking από τη λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η λήξη της έκθεσης.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι κληρώσεις δώρων από τους εκθέτες οι οποίες γίνονται σχεδόν κάθε μια ώρα!

Ομάδα Δημοσιογράφων,Φωτογράφων και Ανταποκριτών που καλύπτουν την Alte Peloponnese σε ΜΜΕ εντός και εκτός Ελλάδας.
Αφροδίτη Καλομάρη ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιάννης Τούντας Φωτοειδησεογράφος
Βίκυ Καρατζαβέλου TRAVEL DAILY NEWS
Μαρία Παραβάντη Huffington Post US
Νίκος Κρίνης GREEK TRAVEL PAGES (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ)
Γιάννης Μαντάς LA MAREA (IΣΠΑΝΙΚΟ ΜΜΕ)
Μαρία Αναγνώστου LIBERTY GREECE & CYPRUS INCENTIVES
Όλγα Χαραμή Travel Writer & Photographer – εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

To Top