ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αutovision-ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος»: Όλα τα οχήματα της Πυροσβεστικής πέρασαν από έλεγχο με επιτυχία

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – 10 OI ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος όλων των πυροσβεστικών οχημάτων της ΠΥ Καλαμάτας από την εταιρία Ι.ΚΤΕΟ AUTOVISION Ηλιόπουλος. Πλέον τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν και την πιστοποίηση ότι είναι ασφαλή και ελεγμένα από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος.

Όλη η διαθέσιμη δύναμη της Πυροσβεστικής βρέθηκε για τρεις συνεχόμενες ημέρες στο «Αutovision-ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος», ιδιωτικό ΚΤΕΟ στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας-Μεσσήνης, και πέρασε από τον απαραίτητο έλεγχο τα οχήματα.

Παρά το γεγονός της εξαίρεσης από την υποχρέωση υπαγωγής σε περιοδικό τεχνικό έλεγχο από ΚΤΕΟ, των οχημάτων που ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, στις δυνάμεις Δημόσιας Τάξης και στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ωστόσο, η εξαίρεση αυτή σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την ευθύνη και υποχρέωση των υπηρεσιών/φορέων, στις οποίες ανήκει η κυριότητα των οχημάτων αυτών, για τη συντήρηση και την ασφαλή κυκλοφορία τους.

Και μιλάμε για τα οχήματα που για σχεδόν καθημερινά βρίσκονται στις επάλξεις και απαιτείται να βρίσκονται πάντα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Tέτοιες ουσιαστικές πρωτοβουλίες σαν αυτή της «Αutovision-ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος» είναι πάντα καλοδεχούμενες, ειδικά από φορείς και υπηρεσίες που τις έχουν απόλυτα ανάγκη, αφού προστατεύουν την ζωή και την περιουσία όλων μας!
Μάλιστα το προσωπικό της Π.Υ. κρατά τα αυτοκίνητα σε πολύ καλό επίπεδο συντήρησης κι αυτό φάνηκε από τον έλεγχο.


Ο Παναγιώτης Μασουρίδης

To Top