ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Autovision ΙKTEO Ηλιόπουλος: Με ασφάλεια και με ραντεβού ξεκινάνε οι τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΚΤΕΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Αίρεται από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 η απαγόρευση διενέργειας τεχνικών ελέγχων στα οχήματα εως 3,5t.μικτου φορτιου (Ι.Χ.Ε & Ι.Χ.Φ) απο τα ΚΤΕΟ.
Για την εύρυθμη λειτουργία των ΚΤΕΟ, χορηγείται παράταση στα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου εκτός από τις 45 ημέρες που είχαν δοθεί, επιπλέον 25 ημέρες, εφόσον η ημερομηνία λήξης του εμπίπτει εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο31-10-2020 έως και την Κυριακή 13-12-2020.
Παράδειγμα: Όχημα με ημερομηνία ισχύος του ΔΤΕ την Δευτέρα 02-11-2020, μπορεί να ελεγχθεί εμπρόθεσμα χωρίς την καταβολή του πρόσθετου ειδικού τέλους έως τη Δευτέρα 11-01-2021.
Διευκρινίζεται ότι για όσα ΔΤΕ λήγουν από την 14-12-2020 και μεταγενέστερα, θα ισχύσει η θεσμοθετημένη συχνότητα ελέγχου.

Επίσης, χορηγούνται ανάλογες παρατάσεις για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων που είχαν απαλλαγεί για διαφόρους λόγους κατά τη χρονική αυτή περίοδο (ταξινόμηση εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων χωρίς ελληνικό δελτίο τεχνικού ελέγχου, μεταβίβαση αυτοκινήτων με δελτίο τεχνικού ελέγχου που είχε λήξει κλπ) από την υποχρέωση να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο.
Τέλος, με σκοπό την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, κατά τον τεχνικό έλεγχο, η εταιρεία Autovision ΙKTEO Ηλιόπουλος επισημαίνεται ότι τηρεί τους παρακάτω κανόνες για την ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων :

α) Οι ελεγκτές και το λοιπό προσωπικό είναι εφοδιασμένοι με γάντια και μάσκες.
β)Υπάρχει αντισηπτικό σε εμφανές σημείο για χρήση από τους πολίτες.
γ) Εντός του χώρου της Γραμματείας – Ταμείου θα αποφεύγεται η παραμονή πολιτών εκτός του απαραίτητου χρόνου για την προσκόμιση των απαραίτητων για τον έλεγχο δικαιολογητικών και την παραλαβή του ΔΤΕ.
δ)Λαμβάνεται μέριμνα ώστε ο τεχνικός έλεγχος να πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού για την αποφυγή συγχρωτισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο 27210-99699 ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 27610-71111 ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ και στο 26210-36336 ΠΥΡΓΟΣ.

Εκ της Διοικήσεως
Ηλιόπουλος Παναγιώτης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

To Top