Αθλητισμός

Ατρόμητος Πλατύ: Μεγαλύτερο γήπεδο με δωρέα κτήματος απο την οικογένεια Σινάπη

Σε μία σημαντική δωρεά προς τον Ατρόμητο Πλατύ προχώρησε η οικογένεια Σινάπη.

Ο Πελοπίδας Σινάπης, επί σειρά ετων γενικός αρχηγός της ομάδας κατά το παρελθόν και ο Γιάννης Σινάπης, ο οποίος έχει υπηρετήσει το σύλλογο ως αθλητής αλλά και παράγοντας, παραχώρησαν με δωρέα κτήμα 400τμ το οποίο συνορεύει με το γήπεδο της ομάδας το οποίο πλέον μεγαλώνει σε μέγεθος και θα διαμορφωθεί με τις κατάλληλες προδιαγραφές.

Ο Ατρόμητος Πλατύ με ανακοίνωσή του ενημερώνει για την γενναιόδωρη κίνηση της οικογένειας Σινάπη εκφράζοντας τις ευχαριστίες του:

"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την αποδοχή δωρεάς κτήματος συνολικού εμβαδού περίπου 400τ.μ. από τον Πελοπίδα Ιωαν. Σινάπη, το οποίο συνορεύει ανατολικά με το γήπεδό μας(όπως φαίνεται στην φωτογραφία), έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος να διαμορφωθεί κατάλληλα και να πάρει την μορφή που πρέπει.

Αρχική μας σκέψη ήταν να προβούμε σε αγορά του εν λόγω κτήματος, αλλά μετά από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της οικογενείας “ΣΙΝΑΠΗ”, μας ανακοίνωσαν την απόφασή τους να το “ΔΩΡΙΣΟΥΝ” στην ομάδα τους χωριού μας την οποία και αυτοί υπηρέτησαν, καθώς ο Πελοπίδας Σινάπης ήταν επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός στα πρώτα χρόνια ιδρύσεως της και ο γιός του Ιωάννης Σινάπης έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής και αρχηγός καθώς επίσης και μέλος του Δ.Σ. σε διάφορες θέσεις με αποκορύφωμα αυτό του Προέδρου.

Μια επιθυμία πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για αυτή την πολύ μεγάλη και γενναιόδωρη κίνηση!!!

Αποτέλεσαν και αποτελούν κομμάτι της Ιστορίας του συλλόγου μας!!!

Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά!!!"

Ατρόμητος Πλατύ: Μεγαλύτερο γήπεδο με δωρέα κτήματος απο την οικογένεια Σινάπη

Δημοφιλέστερα

To Top