Αθλητισμός

Ατρόμητος Πλατύ για το γήπεδο: Το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα

Αυτοψία Νίκα για την πρόοδο των εργασιών- Εγκαινιάζεται τον Οκτώβριο

Αυτοψία στο γήπεδο που ανακατασκευάζεται στο Πλατύ, του Δήμου Καλαμάτας, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -μέσω προγραμματικής σύμβασης, προϋπολογισμού 175.000 ευρώ με τον τοπικό αθλητικό σύλλογο- διενήργησε το απόγευμα χθες Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ηδη έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και πλέον απομένουν ορισμένες εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο, όπως και σε άλλες υποδομές -συγκεκριμένα στους χώρους υγιεινής και διοίκησης.

Οι εν λόγω εργασίες θα υλοποιηθούν με μια μικρή συμπληρωματική σύμβαση, ενώ προγραμματίζεται επίσης και εκτεταμένη δενδροφύτευση περιμετρικά.

Όπως εκτιμάται δε, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου Οκτωβρίου θα μπορέσουν να γίνουν τα εγκαίνια του αθλητικού αυτού χώρου.”

Ο Ατρόμητος Πλατύ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ένα σημαντικότατο έργο για τον Ιστορικό σύλλογό μας και το χωριό που σηματοδοτεί την επιστροφή στην φυσική μας έδρα.

Θα ακολουθήσει επιπλέον συμπληρωματική σύμβαση ώστε να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να μας παραδωθεί πλήρες λειτουργικό!!!

Το παρών από την διοίκηση έδωσαν οι Παναγιώτης Σινάπης και Παναγιώτης Βαλσαμάκης.

Εκ μέρους της Διοίκησης εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη μας Κο Παναγιώτη Νίκα για το τόσο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί και το προσωπικό ενδιαφέρον που δείχνει ώστε να μας παραδώσει ένα γήπεδο “Στολίδι” για το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή!!!

Ότι ελλείψεις προκύπτουν και να του έχουμε ζητήσει της υλοποιεί!!!

Η ευαισθησία που δείχνει για τους αθλητικούς χώρους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε!!!

Το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα και αυτό οφείλεται στον Περιφερειάρχη μας!!!

Ατρόμητος Πλατύ για το γήπεδο: Το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα
To Top