Αθλητισμός

Άθλος Καλαμάτας: Προκρίθηκε στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο ο Κρητικάκης

Στην Αμαλιάδα 17-19 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων. Ο Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας συμμετείχε με δύο αθλητές, τον Κρητικάκη Παναγιώτη στην κατηγορία Εφήβων και την Αγγελάκου Αριάδνη στην κατηγορία Νεανίδων.

Κρητικάκης Παναγιώτης Τραμπολίνο Εφήβων 8η θέση
Κρητικάκης Παναγιώτης Διπλό μινιτράμπ Εφήβων 5η θέση
Αγγελάκου Αριάδνη Τραμπολίνο Νεανίδων 11η θέση.

Ο προπονητής του Αγγελάκος Βασίλειος, δήλωσε: “Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Η Αριάδνη Αγγελάκου εκτέλεσε αρκετά καλά τα προγράμματά της αλλά όχι σύμφωνα με τις δυνατότητές της, έτσι δεν κατάφερε να πλασαριστεί στις πρώτες 8 θέσεις που οδηγούν στον τελικό. Ο Παναγιώτης Κρητικάκης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχε.
Στο Διπλό μινιτράμπ κατέκτησε την 5η θέση μετά από ισοβαθμία με τον τέταρτο, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις ο αθλητής με τον μεγαλύτερο βαθμό τεχνικής προηγείται. Στο Τραμπολίνο μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να προκριθεί στον τελικό με την τέταρτη καλύτερη βαθμολογία αλλά στον τελικό δεν εκτέλεσε το πρόγραμμά του σωστά και μετρά από πτώση περιορίστηκε στην 8η θέση. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και δεν αφήνει περιθώριο για το παραμικρό λάθος, ελπίζω στο μέλλον να είμαστε πιο προσεκτικοί.
Οι μικρότεροι αθλητές μας Μάκιου Κατερίνα και Καραγιάννης Κωνσταντίνος θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κρομμυώνιο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Θεοδώρων, στις 8 Ιουνίου 2024.

To Top