Αθλητισμός

Η “αθλητική οικογένεια” του Γ.Σ. Ακρίτας 2016 καλωσορίζει τον καταξιωμένο προπονητή ρίψεων Κώστα Δρακόπουλο

Σημαντική προσθήκη στο προπονητικό τιμ του Ακρίτα 2016 αποτελεί ο προπονητής ρίψεων Κώστας Δρακόπουλος.

Η ενημέρωση του καλαματιανού συλλόγου αναφέρει:

Με χαρά ανακοινώνει ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 Στίβος Καλαμάτας, την αναβάθμιση της προπονητικής ομάδας του με τον καταξιωμένο προπονητή ρίψεων κ.Κώστα Δρακόπουλο. Η προπόνηση στα αγωνίσματα ρίψεων θα γίνεται πλέον στην πόλη της Καλαμάτας με την έναρξη της σεζόν, διότι έως τώρα οι προπονήσεις λαμβάνουν μέρος σε χώρο της Τρίπολης όπου υπάρχει κλωβός ρίψεων.

Από τον Σεπτέμβριο ο προπονητής κ.Δρακόπουλος θα υλοποιεί το πρόγραμμά του στην Καλαμάτα, έτσι περισσότερα ‘δυνατά’ αγόρια και κορίτσια θα έχουν την δυνατότητα να γυμναστούν σε υψηλό επίπεδο και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τους επόμενους πρωταθλητές.

Η εμπειρία και τεχνογνωσία του προπονητή κ.Δρακόπουλου είναι πολυετής και διεθνώς αναγνωρισμένη, γεγονός που αποτελεί εχέγγυο για να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στις προπονητικές του οδηγίες. Διαβάστε συνοπτικά την πορεία του:

Αθλητής του Γ.Σ. Αρκαδίας στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από 1987 ως και το 1992.

Ομοσπονδιακός προπονητής από το 1997 ως και το 2015. Κάτω από την τεχνική του καθοδήγηση, αθλητές έχουν καταρρίψει 8 πανελλήνια ρεκόρ όπως και 3 παγκύπρια ρεκόρ. Οι αθλητές που έχει προπονήσει έχουν πετύχει τις ακόλουθες επιτυχίες: 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, 6η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, 2η θέση στην πανεπιστημιάδα, συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σύδνεϋ και το Πεκίνο, νίκες και μετάλλια σε αγώνες όπως Μπρούνο Τζάουλι, Βαλκανικοί, Μεσογειακοί, Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Εκ μέρους του Πέτρου Παπαδόπουλου, προέδρου του συλλόγου και κάθε διοικητικού και προπονητικού μέλους, υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την απρόσκοπτη συνέχιση της παροχής υψηλού επιπέδου αθλητικών προγραμμάτων στη νεολαία, στους ενήλικες και γενικότερα στην οικογένεια. Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές και προπονήσεις δείτε στο www.akritastivos.gr”

 

Η “αθλητική οικογένεια” του Γ.Σ. Ακρίτας 2016 καλωσορίζει τον καταξιωμένο προπονητή ρίψεων Κώστα Δρακόπουλο
To Top