Αθλητισμός

Αθανασόπουλος: Θα πληρώσει όποιος θέλει το περίπτερο- Αρνητικός για το γκράφιτι στο χιλιόμετρο

“ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”

Την πρόθεση του να προκηρύξει ανοιχτό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του οικίσκου πού βρίσκεται Ναυαρίνου και Φαρών και χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Καλαμάτα ως περίπτερο, έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

Μιλώντας στο messinialive.gr, ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε πως η συστατική πράξη του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου δεν επιτρέπει δωρεάν παραχώρηση χώρου σε κανέναν και σε καμία περίπτωση και ο οικίσκος δεν μπορεί να παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος.

Γι ‘αυτό το λόγο θα προκηρυχθεί δημοπρασία όπως θα γίνει και για τον χώρο της “Μπουκαδούρας” και του πάρκινγκ.

“Εγώ κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος και δη για τα οικονομικά που προσέχω στην ζωή μου όπως ο διάβολος το λιβάνι, δεν πρόκειται ποτέ να κάνω υποχώρηση”, ξεκαθάρισε.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το καθεστώς που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Αθανασόπουλος εξήγησε ότι δεν απολογείται για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό του.

Εξάλλου, ο κ. Αθανασόπουλος εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του με το γκράφιτι στα χρώματα της Μαύρης Θύελλας που είναι ζωγραφισμένο στο χιλιόμετρο. Ανέφερε πως τα συνθήματα σε τοίχους και οι αφισοκολλήσεις είναι οι εχθροί του στα 40 χρόνια της διαδρομής του στον Δήμο αλλά διαπιστώνει πως “δεν υπάρχει σεβασμός στην αξιοπρέπεια της πόλης”, όπως είπε χαρακτηριστικά. Εξήγησε δε πως στο μέλλον θα υπάρχει επόπτευση του χώρου από τις κάμερες που τοποθετήθηκαν προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος.

 

To Top