ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθανασόπουλος: Δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν

Απάντηση στην τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Μεσσήνης Τάσου Τσερπέ σχετικά με το θέμα της ασφάλειας των κατοίκων της Μεσσήνης, δίνει σήμερα, με νέα ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Αθανασόπουλος. Σε αυτή αναφέρει:

Η απελθούσα δημοτική αρχή αντιδρώντας στις επισημάνσεις μας για τα ζητήματα καθημερινότητας στο δήμο Μεσσήνης, απέδειξε ότι δεν γνωρίζει το μέγεθος και τη διάσταση του προβλήματος. Όταν κάποιος δεν γνωρίζει την καθημερινότητα αυτών που υπηρετεί, θεωρώντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι προφανές ότι δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αυτοσυγχαίρεται αυτοθαυμαζόμενος!

Η αυριανή δημοτική αρχή δεν θα κλείσει τα μάτια στο πρόβλημα ασφάλειας που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι του Δήμου Μεσσήνης. Δεν θα κρυφτεί πίσω από άλλες υπηρεσίες και δεν θα προσπαθήσει να μεταβιβάσει αλλού τις ευθύνες. Θα δώσει μάχη – πιέζοντας, δρώντας  και απαιτώντας – προκειμένου να επιβάλει μια άλλη λειτουργία στην καθημερινότητα των πολιτών.

Η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών μας θα ξεκινά από την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης και θα φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό του δήμου μας. Γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος. Ξέρουμε πολύ καλά  ότι λύσεις θα δοθούν μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών και κυρίως μέσα από τη συνεχή, συστηματική και καθημερινή παρακολούθηση της δημοτικής αρχής.

Εμείς ξέρουμε ότι υπάρχει πρόβλημα και είμαστε αποφασισμένοι να το αντιμετωπίσουμε. Δεν κρυβόμαστε και δεν διστάζουμε γιατί θέλουμε ένα δήμο δυνατό και δημιουργικό στον οποίο να μπορείς να ζήσεις και να επενδύσεις.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Αθανασόπουλος: Δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν
To Top