Νέα Προϊοντα

Ασυναγώνιστες τιμές Black Friday στο Έπιπλο Πετράκος

Αγοράστε στρώμα της κορυφαίας Αμερικάνικης σειράς Wolf σε ασυναγώνιστες τιμές Black Friday -50%!

Στρώμα Madison
Το κορυφαίο στρώμα της Wolf
https://epiplopetrakos.gr/epipla/madison/

 

 

Στρώμα Tulsa
Αποκλειστικά φυσικά υλικά
https://epiplopetrakos.gr/epipla/tulsa/

 

Στρώμα Atlanta
Απόλυτη ισορροπία. Το Best Seller της Wolf
https://epiplopetrakos.gr/epipla/atlanta/

 

Στρώμα Chicago
Η έννοια της ορθοπεδικής στήριξης
https://epiplopetrakos.gr/epipla/chicago/

 

Το Έπιπλο Πετράκος είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Μεσσηνία για τη Wolf, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής στρωμάτων στην Αμερική. Τα στρώματα Wolf διαθέτουν Αμερικάνικα και Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας και 10 χρόνια εγγύηση!
Η σειρά στρωμάτων Wolf δημιουργεί γλυκά όνειρα από το 1873, καθώς είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής στρωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Αγοράστε με -50% το επόμενο κρεβάτι των ονείρων σας!

Bow Κρεβάτι

Κρεβάτι Bow, σε μοντέρνο σχεδιασμό με μαξιλάρες αναπαυτικές στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Αφράτες μαξιλάρες στο κεφαλάρι, Ύφασμα αδιάβροχο-αλέκιαστο που βγαίνει και πλένεται, Βάση από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης και λευκή ξυλεία.

https://epiplopetrakos.gr/epipla/bow/

 

Gold Κρεβάτι

Κρεβάτι Gold, με αυθεντικό χειροποίητο καπιτονέ στο κεφαλάρι, ύφασμα αδιάβροχο αλέκιαστο. Χειροποίητο καπιτονέ, Ύφασμα αδιάβροχο-αλέκιαστο που βγαίνει και πλένεται, Βάση από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης και λευκή ξυλεία.

https://epiplopetrakos.gr/epipla/gold-2/

 

Julia Κρεβάτι

Κρεβάτι Julia σε κλασσική γραμμή από αυθεντικό χειροποίητο καπιτονέ στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Χειροποίητο καπιτονέ στο κεφαλάρι, Ύφασμα αδιάβροχο-αλέκιαστο που βγαίνει και πλένεται, Βάση από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης και λευκή ξυλεία.

https://epiplopetrakos.gr/epipla/julia/

 

Moon Κρεβάτι

Κάθε πρωί θα ξυπνάτε στο κρεβάτι των ονείρων σας! Μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιό σας με το κρεβάτι Moon και αναδείξτε την προσωπικότητα και το στυλ σας. Η σύγχρονη σχεδίαση, η στιβαρή κατασκευή και το υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό στο κεφαλάρι θα σας προσφέρουν την άνεση που επιθυμείτε με το στυλ που σας ταιριάζει. Διαλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά υφάσματα και αποχρώσεις, και δημιουργήστε το δικό σας Moon!

https://epiplopetrakos.gr/epipla/moon-krevati/

 

 

Line Κρεβάτι

Κρεβάτι Line, εντυπωσιάζει με τις κάθετες γραμμές και τα κουμπιά στο κεφαλάρι του. Μπομπέ κάθετες γραμμές με λεπτομέρειες από κουμπιά, Ύφασμα αδιάβροχο-αλέκιαστο που βγαίνει και πλένεται, Βάση από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης και λευκή ξυλεία.

https://epiplopetrakos.gr/epipla/line/

 

Scott Κρεβάτι

Δώστε μίνιμαλ αισθητική στον χώρο σας και “στήστε” το σκηνικό για έναν απολαυστικό ύπνο. Το κρεβάτι Scott με τις λιτές γραμμές του και τις αμέτρητες επιλογές σε υφάσματα και χρώματα θα σας κάνει να μην θέλετε να βγείτε από το υπνοδωμάτιο.

https://epiplopetrakos.gr/epipla/scott-krevati/

 

Teo Κρεβάτι

Κρεβάτι Teo, ένα διαχρονικό κρεβάτι με ελαφριά τσιμπήματα στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Το ύφασμα είναι αδιάβροχο-αλέκιαστο, αποσπώμενο και πλένεται. Βάση από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης και λευκή ξυλεία.

https://epiplopetrakos.gr/epipla/teo/

 

Simple Κρεβάτι

Μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιό σας με το κρεβάτι Simple και αναδείξτε την προσωπικότητα και το στυλ σας. Η σύγχρονη σχεδίαση, η στιβαρή κατασκευή και το υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό στο κεφαλάρι θα σας προσφέρουν την άνεση που επιθυμείτε με το στυλ που σας ταιριάζει. Διαλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά υφάσματα και αποχρώσεις, αποθηκευτικό χώρο και δημιουργήστε το δικό σας Simple!

https://epiplopetrakos.gr/epipla/simple-krevati/

 

Δείτε περισσότερα στο https://epiplopetrakos.gr ή επισκεφθείτε το κατάστημα στην Νέα είσοδο Καλαμάτας.

 

 

Ασυναγώνιστες τιμές Black Friday στο Έπιπλο Πετράκος
To Top