Αθλητισμός

Τα αστέρια του 2004 έλαμψαν στα Φιλιατρά – Το μήνυμα Λεβεντάκη για το φιλικό προσφοράς

Για δεύτερη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια το νέο δημοτικό στάδιο Φιλιατρών γέμισε από το ποδοσφαιρικά αστέρια πού το 2004 ανέβασαν την Ελλάδα στην κορυφή του Ολύμπου και έκαναν όλο τον κόσμο να παραμιλάει με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πολλά από τα μέλη της χρυσής γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Νίκου Λυμπερόπουλου και έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Εράνης Φιλιατρών με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας της πόλης.

Με την γαλανόλευκη αγωνίστηκαν οι Χαλκιάς, Νικοπολίδης, Κατσούλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Μπασινάς, Καψής, Κυργιάκος, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Λάκης, Σ. Λυμπερόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος ενώ για την Εράνη η οποία αναδείχθηκε νικήτρια με 3-1 έπαιξαν οι Kουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Σταθόπουλος, Ανδρώνης, Χρονόπουλος, Χάρμπας, Πέππας, Σπυρόπουλος, Μπάρκας, Μίλε, Περαματζής, Κόλλιας, Διονυσόπουλος, Α. Γεωργιόπουλος, Γριβοκωβστόπουλος, Κλαριώτης, Ντέιβιντ, Γιούλης.

Στο μήνυμα του για την σπουδαία αυτή συνάντηση ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ανέφερε:

“Για ακόμα μία φορά, παίκτες της «χρυσής» Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, του Euro 2004, που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, έδειξαν την ευαισθησία τους και έστειλαν το δικό τους ηχηρό «μήνυμα προσφοράς».

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, του φίλου και συμπαίκτη τους, σε μεγάλους αγώνες, αλλά και «δικού μας παιδιού», Νίκου Λυμπερόπουλου, έδωσαν το «παρών» και αγωνίστηκαν, για καλό σκοπό (συγκεκριμένα, για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών), με αντίπαλο την ομάδα της Εράνης Φιλιατρών.

Προβάλλοντας έτσι, με τον τρόπο αυτό, σε καιρούς δύσκολους, και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού.

Οι φίλαθλοι, όχι μόνο της πόλης των Φιλιατρών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας, στήριξαν αυτή τους την προσπάθεια και παρακολούθησαν μία εξαιρετική ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Εκεί, μαζί τους και μαζί μου, για να παρακολουθήσει το ξεχωριστό αυτό παιχνίδι, ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος”.

Και ο κ. Λεβεντάκης κατέληξε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από καρδιάς, το συμπατριώτη μας Νίκο Λυμπερόπουλο, τους «χρυσούς» πρωταθλητές Ευρώπης και τους παίκτες της Εράνης Φιλιατρινών, για τον υπέροχο, χθεσινό τους, αγώνα και το θέαμα, που μας προσέφεραν.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο, τον πρόεδρο της Εράνης Φιλιατρών και όλους όσοι συνέβαλαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση.

Το EURO 2004, είναι μία από τις στιγμές του αθλητισμού, που έχουν καταγραφεί στη μνήμη κάθε Έλληνα και εξακολουθεί, μέχρι σήμερα, να εμπνέει.

Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό και παρήγορο στις μέρες μας πως, εκείνοι οι παίκτες, συνεχίζουν να προσφέρουν «αλλιώς», όταν και όπου τους ζητηθεί.

Και να γίνονται, φυσικά, φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση!”

Τα αστέρια του 2004 έλαμψαν στα Φιλιατρά – Το μήνυμα Λεβεντάκη για το φιλικό προσφοράς

Δημοφιλέστερα

To Top