Αθλητισμός

Αστέρας Βλαχιώτη: Νέος προπονητής ο Ηλίας Φυντάνης

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι ο προπονητής που θα διαδεχθεί τον Κώστα Βελιτζέλο στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Βλαχιώτη. Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του πριν μία εβδομάδα με τον Hρόδοτο ήρθε σε συμφωνία με τη Λακωνική ΠΑΕ για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο 60χρονος προπονητής με καταγωγή απο την Καλαμάτα κατέχει δίπλωμα UEFA Pro. Μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη είχε τα ηνία της ΑΕΛ στη Super League και διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό στις Εθνικέςκατηγορίες, μεταξύ άλλων σε Αία Σαλαμίνας (Γ’ Εθνική), Ηλιούπολη (Γ’ Εθνική), Κερατσίνι (Γ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Β’ Εθνική), Βύζας Μεγάρων (Β’ Εθνική), Πανηλειακός (Β’ Εθνική), Ηρακλής Ψαχνών (Β’ Εθνική), Ιάλυσο (Β’ Εθνική), Ασπρόπυργο (Β’ Εθνική) και ΑΕΛ (Β’ και Α’ Εθνική).

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ “Ο ΑΣΤΗΡ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Έλληνα προπονητή ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ (Αίας Σαλαμίνας, Κερατσίνι, Παναργειακός, Παναυπλιακός, Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων, Ηρακλής Ψαχνών, Ασπρόπυργος, Ιάλυσος, Πανηλειακός, Παναχαϊκή, Λάρισα, Ηρόδοτος).

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Επίσης καλωσορίζουμε το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του αποτελούμενο από τους Πολλαετίδη Ιωάννη (Βοηθός), Μαντζιώκα Ηρακλή (Γυμναστής), Χρυσό Γεώργιο (Φυσιοθεραπευτής).”

Αστέρας Βλαχιώτη: Νέος προπονητής ο Ηλίας Φυντάνης
To Top