Αθλητισμός

Αστέρας Βαλύρας: Φιλικό θεσμός στην γιορτή του Αγ. Πνεύματος- Μεγάλη συμμετοχή απο μικρούς και μεγάλους (φωτο)

Με αθρόα συμμετοχή και εντυπωσιακό τρόπο ο Αστέρας Βαλύρας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στην ανδρική ομάδα με αυτή των παλαίμαχων. Ξεχωριστή νότα στον αγώνα έδωσαν και οι πιτσιρικάδες των Ακαδημιών που σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκαν αντίπαλοι των πατεράδων τους.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 5-5 και μάλιστα όταν προτάθηκε να κλείσει το φύλλο αγώνος με την διαδικασία των πέναλτι για να υπάρξει τελικός νικητής, ομόφωνα αποφασίστηκε να μείνει ως έχει το αποτέλεσμα, αφενός γιατί ο σκοπός του παιχνιδιού δεν ήταν η ανάδειξη νικητή και αφετέρου οι “μεγαλύτεροι” κάπως σε ηλικία δεν άντεχαν επιπλέον κούραση.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του Αστέρα, σκοπός του Δ.Σ είναι να καθιερωθεί αυτή η ποδοσφαιρική – αθλητική γιορτή κατά την διάρκεια των εορτασμών του 3ημέρου του Αγίου Πνεύματος κατά την οποία εορτάζει και το χωριό, σε συνδυασμό πάντα με τους πατροπαράδωτους αγροτικούς αγώνες.

“Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα πειράγματα που έγιναν μεταξύ παλαίμαχων και τωρινών ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως είθισται άλλωστε σε τέτοιους αγώνες , είτε για τα ηλικιακά νούμερα αλλά και για τα ίσως λίγο παραπανήσια κιλά.

Τέλος, όλο το Δ.Σ του Αστέρα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την τέλεια συνεργασία που είχαμε με όσους βρέθηκαν στο Μαρακανά του Κάμπου ώστε να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 όπως έχει ορίσει η πολιτεία και να παροτρύνουμε μικρούς και μεγάλους, αυτό να είναι το ξεκίνημα για άλλο ένα γεγονός που θα αναβιώνει κάθε χρόνο κατά την διάρκεια του εορτασμού του χωριού μας , είναι στο χέρι όλων μας!!!”, καταλήγει η ανακοίνωση του Αστέρα Βαλύρας.

Αστέρας Βαλύρας: Φιλικό θεσμός στην γιορτή του Αγ. Πνεύματος- Μεγάλη συμμετοχή απο μικρούς και μεγάλους (φωτο)
To Top