Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης: Προσέφεραν την επετειακή φανέλα στον Παναγιώτη Νίκα

Οι Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Κενές επισκέφθηκαν σήμερα τον Παναγιώτη Νίκα και του προσέφεραν μία επετειακή φανέλα των Αρκάδων

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέφθηκαν σήμερα (26/3) οι Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Κενές. Ο πρόεδρος και ο εκ των αντιπροέδρων του Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα, πρόσφεραν στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα μία επετειακή εμφάνιση της ομάδας που τυπώθηκε για να τιμήσει την επέτειο της συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει την ιστορία της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής του, με σεβασμό στις διαχρονικές αξίες που χαρακτηρίζουν τη διαδρομή του.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Κενές επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσέφεραν στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο κ. Νίκας συνεχάρη τον ΑΣΤΕΡΑ για την ιστορική πρωτοβουλία και τους ιδιοκτήτες της ομάδας, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, καθώς και τη διοίκηση, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η παρουσία του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο κ. Μποροβήλος από τον πλευρά του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, παραδίδοντας την επετειακή φανέλα και σημειώνοντας την ιστορική στιγμή για τον σύλλογο με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του.

Αστέρας Τρίπολης: Προσέφεραν την επετειακή φανέλα στον Παναγιώτη Νίκα
To Top