ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“Άρτος – Οίνος – Έλαιον”: 2 έως 5 Αυγούστου στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει φέτος για 7η χρονιά την παμπελοποννησιακή έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον».

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, η έκθεση αποτελεί επιτυχημένο θεσμό, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεών μας. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πανέμορφο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας και πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν βραδιές αφιερωμένες στα τοπικά μας προϊόντα, τις διατροφικές συνήθειες, τον κύκλο της σοδειάς και τον τρόπο παρασκευής των τροφίμων τα παλαιότερα χρόνια.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίζεται με μουσικά σχήματα,παράσταση Καραγκιόζη κ.α.

Η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» θα διεξαχθεί φέτος κατά το διάστημα κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, από τις 2 Αυγούστου 2018 μέχρι τις 5 του μήνα, συμβάλλοντας στην προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών και λοιπών προϊόντων του τόπου μας και στους χιλιάδες επισκέπτες, που θα βρεθούν την περίοδο εκείνη στην Καλαμάτα και την περιοχή της.

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Φέτος θα απολαύσουμε μαγειρικές επιδείξεις από σεφ, διακεκριμένους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα μαγειρέψουν αναδεικνύοντας τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία και εντυπωσιάζοντας με τον πλούτο, το συναίσθημα και τη δυναμική των γευστικών συνδυασμών.
Η κουζίνα της έκθεσης υποστηρίζεται από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και τις επιχειρήσεις ΩΜΕΓΑ ρύζι-όσπρια, ΑΓΑΝ τομάτα, ΗΛΙΣ ζυμαρικά και POLITIS SWEET DELIGHTS προϊόντα χαρουπιού.

Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην 7η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο.
Πληροφορίες μπορούν να λάβουν από την εταιρεία Ανέλιξη, που προετοιμάζει την έκθεση για λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας:

Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα, τηλ. 27210 62151, email: info@anelixi.net.gr

Φιλοποίμενος 12, Πάτρα, τηλ. 2610 625141, email: patra@anelixi.net.gr

“Άρτος – Οίνος – Έλαιον”: 2 έως 5 Αυγούστου στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας
To Top