ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Αρκετός κόσμος στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας που … άντεξε και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αρκετά ικανοποιητική ήταν σήμερα η κίνηση στους χώρους της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας όπου δραστηριοποιούνται τα καταστήματα στην Δημοτική Αγορά, στη Βιολογική και στην υπαίθρια Λαϊκή στο βόρειο πάρκινγκ, παρά τα παιχνίδια του καιρού και τις ψιχάλες που έπεφταν κατά διαστήματα.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε για τα ψώνια του εορταστικού τραπεζιού και παρατηρήθηκαν καλές τιμές και αφθονία φρέσκων προϊόντων, κυριολεκτικά από το χωράφι στον πάγκο. Οι καταναλωτές προτίμησαν τόσο τα κρεατικά όσο και ψαρικά και κυρίως τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά αλλά και τους ξηρούς καρπούς.

Ο Πρόεδρος της Κ.Α.Κ. Τάσος Αγγελής δήλωσε στο Messinialive πως παρά τις αντιξοότητες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας, η Αγορά άντεξε και γενικά είναι ευχαριστημένος με όλα όσα έγιναν κι ευχήθηκε το 2021 να φέρει για όλους καλύτερες ημέρες.

Τέλος, με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΚΑΚ ενημερώνει πως το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 θα ξαναλειτουργήσει η Λαϊκή ενώ λόγω της αργίας των Θεοφανείων, η Λαϊκή και Δημοτική Αγορά θα διεξαχθεί την παραμονή Τρίτη 05.01.2020 .

To Top