ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αργυράκης: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια ισχυρή Μεσσηνία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ”

Φθάνοντας στις κάλπες της Κυριακής 26-05-2019, είμαι υποχρεωμένος αν και δεν μου αρέσει, να γράψω δύο λόγια για τον εαυτό μου.

Γεννήθηκα στα Αρφαρά Μεσσηνίας το 1959. Σπούδασα Τοπογράφος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Από τα φοιτητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα επέδειξα έντονη συνδικαλιστική, φοιτητική και πολιτική δράση. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και παντρεμένος με τρία παιδιά.

Από το 1986 ασχολούμαι ανελλιπώς με την Αυτοδιοίκηση, μέχρι το 2010 στην Τοπική και από το 2010 μέχρι και σήμερα στην Περιφερειακή. Με την ψήφο των συμπολιτών μου, έγινα ο πρώτος Καποδιστριακός Δήμαρχος του Δήμου Αρφαρών το 1999-2002, με σημαντικό έργο κατά κοινή ομολογία φίλων και αντιπάλων, που φαίνεται ακόμη και σήμερα, όποιος γνωρίζει τα του πρώην Δήμου Αρφαρών.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ευτύχησα να υπηρετήσω το 2014 στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, χωρίς να περάσει απαρατήρητη η θητεία μου, παρά το ολιγόμηνο της παραμονής μου σε αυτήν.

Ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας, που ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με έχει εμπιστευθεί, προσπαθώ με τα στελέχη της εταιρείας, να φανούμε αντάξιοι και χρήσιμοι στους πολίτες της Μεσσηνίας, μέσω κυρίως της υλοποίησης του προγράμματος Leader και στους μετόχους μας που είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου βασικός μέτοχος και οι 6 Δήμοι της Μεσσηνίας κυρίως.

Συμμετέχοντας για τρίτη φορά στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη, με την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία που απέκτησα, σάς ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας δίδοντάς μου τη δυνατότητα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια ισχυρή Μεσσηνία στη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

Αργυράκης: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια ισχυρή Μεσσηνία
To Top