Αθλητισμός

Άργης Καλαμάτας – Σε τουρνουά στο Μαρούσι η ανδρική ομάδα πόλο

Η ανδρική ομάδα πόλο του Άργη Καλαμάτας, ενόψει της προετοιμασίας για την β’ φάση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής, θα πάρει μέρος στο 1ο τουρνουά Υδατοσφαίρισης ανδρών που διοργανώνει ο ΑΣ Μαρούσι με σύνθημα: “Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης”.

Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν οκτώ ομάδες, οι οποίες είναι: Μαρούσι, Παναθηναϊκός, Άρης Νίκαιας, Μίλων, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Τρίτων Αμαρουσίου, Άργης Καλαμάτας, Ν.Ο. Ναυπλίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου το τριήμερο 24-26 Ιουνίου.

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α.) και τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), καθώς και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).

Ευχαριστούμε την ομάδα Μαρούσι Α.Σ. και προσωπικά τον προπονητή Καστανάκη Θοδωρή για την πρόσκληση και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοργάνωση.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός”, καταλήγει η ανακοίνωση του Άργη.

 

 

Άργης Καλαμάτας – Σε τουρνουά στο Μαρούσι η ανδρική ομάδα πόλο
To Top