Αθλητισμός

Άργης Καλαμάτας: Πρώτη συμμετοχή για την Ακαδημία πόλο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Το “βάπτισμα” της συμμετοχής σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο πήρε η Ακαδημία πόλο του Άργη Καλαμάτας στην Πάτρα.

Οι νεαροί πολίστες του συλλόγου πήραν μέρος στην Ά φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μίνι παίδων, στην αχαϊκή πρωτεύουσα το τριήμερο 7-9/2, “επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την οργανωμένη και μόνιμη δουλειά που γίνεται τον τελευταίο χρόνο στα ηλικιακά τμήματα υδατοσφαίρισης”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την ομάδα αποτέλεσαν οι Γιάννης Αλμπάνης, Θανάσης Καλύβας, Βασίλης Κοσικίδης, Δημήτρης Μπαζάνης, Αντώνης Πετρόπουλος, Λούης Πετρόπουλος, Πάνος Πετρόπουλος, Δημήτρης Πουρνάρας, Θανάσης Τσώνης, Δημήτρης Χιώτης, οι οποίοι αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Πετρόπουλου και του βοηθού του Γιώργου Δουρδουνα. Στη αποστολή μετείχε και ο έφορος του τμήματος Άγγελος Τσώνης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Άργη:

Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ο Καλαμάτας 3-20

Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ο. Ναυπλίου 3-17

Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ο. Πατρών 1-24

Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ε. Πατρών 3-10

Η ανακοίνωση του Άρη καταλήγει: Τα τμήματα ακαδημιών, έχοντας πλέον ως παρακαταθήκη τη συμμετοχή στους επίσημους αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την «ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ»”.

 

Άργης Καλαμάτας: Πρώτη συμμετοχή για την Ακαδημία πόλο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα
To Top