Αθλητισμός

Άργης Καλαμάτας: Επέστρεψαν στο νερό οι πολίστες της αντρικής ομάδας

Προπονήσεις μετά απο τεστ κορονοϊού και όλα τα μέτρα προφύλαξης

Με την τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και αφού πρώτα υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ κορονοϊού, οι πολίστες του Άργη Καλαμάτας έχουν ξεκινήσει προπονήσεις στο κολυμβητήριο της πόλης.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού οι προπονήσεις προς το παρόν αφορούν τους αθλητές ηλικίας μεγαλύτερης των 15 ετών αλλά όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του καλαματιανού σωματείου ευελπιστούν πως σύντομα θα επιτραπούν και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τους μικρότερους πολίστες.

Η ανακοίνωση του Άργη αναφέρει:

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας, μετά από έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πού δημοσιεύθηκε στις 14/3/2021 για ” χρήση των κολυμβητηρίων σε αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων ηλικίας 15 ετών και άνω (γεν. το 2006 και μεγαλύτεροι) που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα κατηγοριών”, ξεκίνησε πάλι τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο Καλαμάτας.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ύστερα από αρνητικό αποτέλεσμα σε τεστ covid ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2 4 στους αθλητές της ανδρικής ομάδας, πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 17/3 καθημερινά προπονήσεις. Ευελπιστούμε σύντομα να επαναλειτουργήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα με τους νεότερους αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης της ομάδας μας και να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός του αθλήματος μας.

Άργης Καλαμάτας: Επέστρεψαν στο νερό οι πολίστες της αντρικής ομάδας
To Top