Αθλητισμός

Άργης Καλαμάτας: Σε φούλ ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει Γ’ Εθνικής

Συνεχίζονται οι προπονήσεις προετοιμασίας της αντρικής ομάδας πόλο του Άργη Καλαμάτας ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Οι υδατοσφαιριστές μας, παρουσία του προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιάννη Παυλάκη προπονήθηκαν σε έντονους ρυθμούς το περασμένο σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Καλαμάτας. Μάλιστα, στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας συμμετείχαν 3 νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που την περσινή σεζόν είχαν αγωνιστεί στην κατηγορία μίνι παίδων. Πρόκειται για τον Χιώτη Δημήτρη 13 ετών, τον Μπαζανη Γιάννη 13 ετών και τον Πετρόπουλο Αντώνη 11 ετών, οι οποίοι προπονήθηκαν στο πλευρό των μεγαλύτερων συναθλητών τους, αποκομίζοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την οργανωμένη και μόνιμη δουλειά που γίνεται τον τελευταίο χρόνο στα ηλικιακά τμήματα υδατοσφαίρισης, κάνει πράξη τη σύνδεση των ακαδημιών με την ανδρική ομάδα και το επόμενο διάστημα θα προστεθούν νέοι «μικροί» αθλητές στο προπονητικό και αγωνιστικό πλάνο της ανδρικής ομάδας.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την «ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ».

Άργης Καλαμάτας: Σε φούλ ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει Γ’ Εθνικής
To Top