Αθλητισμός

Άργης Καλαμάτας: Φιλικά προετοιμασίας στο Ναύπλιο

Φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στο Ναύπλιο με την αντίστοιχη ομάδα του ΝΟ Ναυπλίου πραγματοποίησε η ομάδα πόλο του Άργη Καλαμάτας. 

Πιο συγκεκριμένα, οι υδατοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στα τμήματα ανδρών και μίνι παίδων, αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή σε φιλικά προετοιμασίας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Οι μικροί πολίστες της καλαματιανής ομάδας είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δυο αγώνες μετά από 1,5 περίπου χρόνο, ενώ και οι άνδρες βρήκαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και αυτοί ξανά μετά από 9 μήνες απραξίας.

"Ευχαριστούμε τους προπονητές της ομάδας υδατοσφαίρισης  του Ν.Ο. Ναυπλίου Χρήστο Δημούλη και Λευτέρη Βούρο για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την "ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αργης,

 

Άργης Καλαμάτας: Φιλικά προετοιμασίας στο Ναύπλιο
To Top