Αθλητισμός

Άργης: 5ο τουρνουά υδατοσφαίρισης “Όχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό”

Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας

Η πόλο του Άργη Καλαμάτας στο πλαίσιο διάδοσης του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, πραγματοποιεί το 5ο τουρνουά υδατοσφαίρισης «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας με τη συμμετοχή των παιδικών ομάδων:

  • Άργης Καλαμάτας
  • Πιγκουίνοι Ρόδου
  • Α.Ε. Χαϊδαρίου
  • Ν.Ο. Καλαμάτας

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 13/4

1η αγωνιστική

12:00 Άργης Καλαμάτας - Πιγκουίνοι Ρόδου

13:00 Α.Ε. Χαϊδαρίου - Ν.Ο. Καλαμάτας

2η αγωνιστική

18:00 Α.Ε. Χαϊδαρίου - Πιγκουίνοι Ρόδου

19:00 Άργης Καλαμάτας - Ν.Ο. Καλαμάτας

Κυριακή 14/4

3η αγωνιστική

10:00 Πιγκουίνοι Ρόδου - Ν.Ο. Καλαμάτας

11:00 Άργης Καλαμάτας - Α.Ε. Χαϊδαρίου

Αγώνες κατάταξης

12:00 3ος - 4ος (μικρός τελικός)

13:00 1ος - 2ος (ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα συνδιοργανωθεί με την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).

“Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους των τμημάτων υδατοσφαίρισης και κυρίως τους προπονητές: Γιώργο Λαγό και Νώντα Παλλικαρα (Πιγκουίνοι Ρόδου), Στάθη Μπακολιά (Ν.Ο. Καλαμάτας), Σάκη Γράψα (Α.Ε. Χαϊδαρίου) που δέχτηκαν με προθυμία τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα τα παιδιά της Μεσσηνίας να παρακολουθήσουν από κοντά το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα της Ελλάδας, στους συναρπαστικούς αγώνες που αναμένονται το σαββατοκύριακο στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Άργη Καλαμάτας.

Δημοφιλέστερα

To Top