Το δικό μου Σχολείο

Αρφαρά: Kτήριο για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό αναζητά ο Δήμος Καλαμάτας

Κτήριο για να μισθώσει και να λειτουργεί ως Βρεφονηπιακός Σταθμός αναζητά ο Δήμος Καλαμάτας στα Αρφαρά. Όπως προκύπτει από τη σχετική δημόσια πρόσκληση προς ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή- που διαθέτουν ακίνητο που πληροί τους όρους και τις προδιαγραφές για λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού-να καταθέσουν τις προσφορές τους  μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Το κτήριο πρέπει να έχει εμβαδόν τουλάχιστον 145 τμ και υπαίθριο χώρο τουλάχιστον 112,5 τμ. Η μίσθωση θα έχει διάρκεια 2 σχολικά έτη, έως δηλαδή το 2022, ενώ με την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης ο ιδιοκτήτης του κτηρίου θα πρέπει να προσκομίσει και πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης και πιστοποιητικό πυροπροστασίας, όπως προβλέπει η νομοθεσία του 2017 για την ίδρυση και λειτουργία Βρεφονηπιακών Σταθμών. Να σημειωθεί ότι ο νέο Βρεφονηπιακός Σταθμός θα είναι δυναμικότητας 25 νηπίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας

“Καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή της Δημοτικής ενότητας Αρφαρών, που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου για την στέγαση βρεφονηπιακού – παιδικού σταθμού κατά προτίμηση στην κοινότητα Αρφαρών του Δήμου Καλαμάτας, και ενδιαφέρονται να μισθώσουν αυτό στο Δήμο Καλαμάτας, να υποβάλλουν σχετική προσφορά για την ανωτέρω μίσθωση σε σφραγισμένο φάκελο στο πρωτόκολλο του Δήμου, μέχρι την ημέρα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:00 στην έδρα του Δήμου που βρίσκεται στην οδό Αθηνών 99.

Πληροφορίες σχετικά με τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος χορηγούνται από το τμήμα Προσόδων, Περιουσίας και Κοιμητηρίων στο τηλέφωνο 2721360840 κατά τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες.

Το κείμενο της πρόσκλησης με τους όρους συμμετοχής και τις τεχνικές προδιαγραφές του κτηρίου μπορείτε να διαβάσετε  εδώ

 

Αρφαρά: Kτήριο για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό αναζητά ο Δήμος Καλαμάτας
To Top