Παιδί

Αρφαρά: Ιδρύεται Βρεφονηπιακός-Παιδικός Σταθμός με 29 παιδιά

ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  29 ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Μία σημαντική απόφαση έλαβε χθες βράδυ ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας και αφορά την μίσθωση ακινήτου για την στέγαση Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού στην κοινότητα Αρφαρών.

Μετά την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Σαράντου Μαρινάκη και της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Μπαρούνη, το Σώμα αποφάνθηκε θετικά για την αναγκαιότητα της μίσθωσης με τον Γιάννη Χριστόπουλο να επισημαίνει ότι πρέπει να προσληφθεί με τις κατάλληλες διαδικασίες εκπαιδευτικό προσωπικό και να βρεθεί και ο κατάλληλος χώρος στέγασης, πρόταση που βρήκε σύμφωνους όλους τους παρευρισκόμενους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και τον δήμαρχο Καλαμάτας. που ήταν θετικός από την αρχή να ιδρυθεί μια νέα παιδαγωγική μονάδα στον Δήμο.

Η ίδρυση Βρεφονηπιακού  Παιδικού Σταθμού στα Αρφαρά, με δεδομένο το ενδιαφέρον των προεγγραφών 29 παιδιών μέχρι στιγμής, αποτελεί σημαντικό παράγοντα τοπικής ανάπτυξης και απασχόλησης των παιδιών, σε μία πρωτοβουλία που συντελεί στο να μη φεύγουν οι οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά από την περιοχή για να έρθουν στην Καλαμάτα.

To Top