ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρφαρά: Επίθεση με πέτρες από αγνώστους σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στην εθνική οδό

Έσπασε το τζάμι του παραθύρου-Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός-Μετεπιβιβάστηκαν οι επιβάτες σε άλλο λεωφορείο

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε σήμερα το απόγευμα λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμάτα-Αθήνα. Συγκεκριμένα, όπως μάς δήλωσε μιλώντας στο MessiniaLive ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, Γιάννης Κάντζας,  λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και ενώ το λεωφορείο είχε ξεκινήσει το δρομολόγιό του για Αθήνα, και κινούνταν στην εθνική οδό στο ύψος των Αρφαρών, λίγο πριν τα διόδια, δέχτηκε επίθεση με πέτρες, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί το πίσω δεξί τζάμι του λεωφορείου και να σπάσει.

Γεμάτο με κόσμο το λεωφορείο-Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς από το σπασμένο τζάμι

Το λεωφορείο ήταν γεμάτο με κόσμο, είχε 49 επιβάτες και ευτυχώς έσπασε μόνο το εξωτερικό τζάμι από το διπλό τζάμι ασφαλείας που διαθέτει. Έτσι ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Ωστόσο, ήταν έκδηλη η ανησυχία και το σοκ των επιβατών για την επίθεση. Ο οδηγός του πρόλαβε και είδε σε παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου 3 νεαρούς Ρομά, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο αμέσως μετά την επίθεση.

Στο οδόστρωμα μια από τις πέτρες που είχαν ως στόχο το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ-Κάτω, η ζημιά που έγινε σε ένα από τα πίσω τζάμια του λεωφορείου-Ευτυχώς έσπασε μόνο το εξωτερικό τζάμι του παραθύρου

Δεύτερο λεωφορείο παρέλαβε τους επιβάτες για να συνεχίσουν το ταξίδι τους

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία καθώς και όχημα οδικής βοήθειας του Μορέα για να διευκολύνει την κυκλοφορία, καθώς το λεωφορείο σταμάτησε στην άκρη του δρόμου προκειμένου να έρθει δεύτερο, εφεδρικό λεωφορείο στο οποίο και μετεπιβιβάστηκαν μετά από λίγη ώρα οι επιβάτες για να συνεχίσουν το ταξίδι τους για Αθήνα, ενώ η Αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση των δραστών της επίθεσης συγκεντρώνοντας υλικό από κάμερες της περιοχής.

 

To Top