ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχαία Μεσσήνη: Δείτε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και τον Σεπτέμβριο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας ενημερώνει το κοινό σχετικά με τον προγραμματισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης κατά τη θερινή περίοδο του 2017:

Συνεχίζονται με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων,σύμφωνα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας έχει ως εξής:

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017:
Μουσική παράσταση «Θάνος Μικρούτσικος- Νίκος Καββαδίας- Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου».

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017:
Μουσική βραδιά με την Ορχήστρα Νέων της Βιέννης «Young Master Players» σε συνδιοργάνωση του Δήμου Μεσσήνης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανσελήνου σε αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Ελεύθερη είσοδος.

12 και 13 Αυγούστου 2017:
Το Σωματείο Διάζωμα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και το Μορφωτικό & Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού παρουσιάζουν στο θέατρο της αρχαίας Μεσσήνης τη θεατρική παράσταση του δεύτερου μέρους της τετραλογίας “Θουκυδίδης Δραματικός: Το Θέατρο του Πολέμου 2” και με τίτλο “Πολέμου Ειρωνίες: Τα εν Πύλω και εν Ιθώμη Δράματα”.

18 Αυγούστου 2017:
Συναυλία με τις Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία στο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης

9 Σεπτεμβρίου 2017:
Δράση «Ημέρες Ευεξίας», στο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης. Σε συνδιοργάνωση από τον Δήμο Μεσσήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας

16 Σεπτεμβρίου 2017:
Συναυλία-αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας. Σε συνδιοργάνωση από τον Δήμο Οιχαλίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Αρχαία Μεσσήνη: Δείτε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και τον Σεπτέμβριο
To Top