Οίνος & Αποστάγματα

Αquarella: Την τιμητική του το ρούμι από το κορυφαίο “Baba Au Rum” απόψε!

ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BAR Baba Au Rum, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Απόψε το βράδυ, στην τελευταία βραδιά του open VW θα βρείτε μία προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από ποιοτικά και ιδιαίτερα αποστάγματα και λικέρ, με το ρούμι να κατέχει την τιμητική του!
Όσοι βρεθούν σήμερα το βράδυ στην Aquarella στην Καρδαμύλη, θα γευτούν ανώτερες γεύσεις, που θα τους ταξιδέψουν στην ιστορία του cocktail και τις διαφορετικές κουλτούρες του!

Υπεύθυνοι για αυτό θα είναι οι bartendres του βραβευμένου και φημισμένου Baba Au Rum!

Το Baba Au Rum που έχει βραβευθεί ήδη 2 φορές ως ένα από τα 50 καλύτερα bars του κόσμου!

Αρχικά ο ιδιοκτήτης του Θάνος Προυναρούς,ο Νίκος Γαρτζολάκης κι ο Ηλίας Τσιαβλής!

Το Baba Au Rum είναι ένα Ρούμι και Κοκτέηλ μπαρ που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Άνοιξε τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2009 φέρνοντας στην Αθήνα την κουλτούρα του fine drinking.
Με μία πλούσια λίστα κοκτέηλ, κλασσικά αλλά και σύγχρονα και μια ατελείωτη κάβα γεμάτη ρούμια, αποστάγματα και λικέρ από όλο τον κόσμο κατάφερε να διακριθεί πολλές φορές σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Το 2013 ήταν η χρονιά που μπήκε για πρώτη φορά στην λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου βάζοντας την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της γεύσης και συνεχίζει να βρίσκεται στην λίστα αυτή μέχρι σήμερα.

Η σταθερή του για περισσότερα από 5 χρόνια ομάδα, φροντίζει να σερβίρει με συνέπεια και συμμετέχει σε πολλές παράπλευρες ενέργειες με σημαντικότερες την έκδοση του περιοδικού Fine Drinking Magazine, το Athens Rum & Whiskey Festival, το αδελφικό μπαρ Mary Pickford καθώς και μια σειρά από Pop Up Bars, Guest Shifts και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Δεν πρόκειται για ένα ακόμα μπαρ ή μια επιχείρηση, αλλά για μια ομάδα φίλων που ζει και δουλεύει για να μοιράζεται αυτό που αγαπά περισσότερο!

Tα κοκτέιλς της βραδιάς!

To Baba Au Rum βρίσκεται στην Αθήνα Κλειτίου 6.
https://www.google.com/maps?q=%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85+6,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1

Αquarella: Την τιμητική του το ρούμι από το κορυφαίο “Baba Au Rum” απόψε!
To Top