ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποθέωση της Καλαμάτας σε live μετάδοση από την εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ

Πανελλαδική προβολή για το Δήμο Καλαμάτας μέσω της ΕΡΤ στη μεσημεριανή δημοσιογραφική εκπομπή “Συνδέσεις”

Σημαντική προβολή σε πανελλαδικό επίπεδο για το Δήμο Καλαμάτας από την ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Συνδέσεις», πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, και λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Η δίωρη εκπομπή μεταδόθηκε “ζωντανά” από την Καλαμάτα, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές εικόνες και φιλοξενώντας πρόσωπα της πόλης και δραστηριότητες που εξελίσσονται στην περιοχή.

Ο Κώστας Λασκαράτος και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος «συνδέθηκαν» με τη συνάδελφο και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Χρύσα Παπασταύρου και την Καλαματιανή ηθοποιό Γιούλικα Σκαφιδά στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής και μετέφεραν τον παλμό της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα καθημερινότητας, οι προκλήσεις στον τομέα του τουρισμού και του αγροτικού τομέα και οι προοπτικές της περιοχής, ζητήματα που σχετίζονται με δράσεις που αναπτύσσονται στην πόλη, προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για να ζήσουν στην Καλαμάτα κ.ά.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους ποδηλατοδρόμους και στην πρόθεση του Δήμου για ενίσχυση του εν λόγω δικτύου, ενώ απάντησε και σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Κολακευτικά, μεταξύ άλλων, τα σχόλια που ακούστηκαν για το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και για τη γενικότερη εικόνα της πόλης, στο κέντρο και το παραλιακό μέτωπο.

Οι δυο δημοσιογράφοι έχοντας εμπειρίες ζωής και αναμνήσεις από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, περπάτησαν με το συνεργείο και τους τεχνικούς της παραγωγής σχεδόν τρία χιλιόμετρα για να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και να καταγράψουν “στιγμές” της πόλης, τόσο με την κάμερα της εκπομπής όσο και με το drone της ΕΡΤ, σε μια εντυπωσιακά άρτια παραγωγή από όλο το επιτελείο της εκπομπής.

Κούραση αλλά και ικανοποίηση στους επικεφαλής του συνεργείου και τον διευθυντή εξωτερικής παραγωγής και μετάδοσης, μετά τους τίτλους τέλους!

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, ο Κώστας Λασκαράτος και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, μπροστά στο στο “Πανελλήνιο” και κάτω από τον υπέροχο Μεσσηνιακό ήλιο, μίλησαν στο Messinialive και αναφέρθηκαν με θερμά λόγια για την πόλη και τους ανθρώπους της.
Η εκπομπή “Συνδέσεις” την Παρασκευή θα συνεχίσει τις εκτός studio εξορμήσεις της και θα βρεθεί στο πανέμορφο Ναύπλιο.

Δείτε την εκπομπή

04Ιον2020 – Συνδέσεις

.

To Top